Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik párkapcsolatodban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik párkapcsolatodban voltál a legboldogabb és miért?

Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az ez utániban, mert az biztos jobb lesz mint az eddigiek.
2015. máj. 31. 12:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A mostaniban. Mert ő életem legnagyobb szerelme, egyben a legjobb barátom és minden téren igazi társak vagyunk.
2015. máj. 31. 12:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyikben sem. Mármint boldog voltam, szerettem őket, de közben meg frusztrált, hogy nem tudtam szerelembe esni. Mostmár csak olyannal fogok összejönni, akivel már az első pár találkozó után érzem, hogy bele tudnék szeretni.
2015. máj. 31. 13:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyikben sem, nem volt meg.
2015. máj. 31. 13:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Mindegyikben egy darabig, azert mert szerelmes voltam, kivancsian varom a kovetkezot:-))
2015. máj. 31. 13:09
 6/12 anonim ***** válasza:
A mostaniban!Mert vele őszintén mindent megtudunk beszélni,intelligens és megértő velem,ha kell kiáll mellettem.
2015. máj. 31. 13:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Amikor egyedül voltam!
2015. máj. 31. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:

a mostaniban :) mert imádnivaló, kedves természete van, jól tudok vele beszélgetni, szórakozni, nem fél kimutatni, hogy mennyire szeret, és vidám személyiség, egy hullámhosszon vagyunk. ő az első, akivel a közös jövőt is el tudom képzelni. ráadásul nagyon jó az ágyban :D

20L

2015. máj. 31. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Mostaniban :) Mert egyezik a jövőképünk és pont megtestesiti az általam elképzelt férfi ideált :) Minden megvan benne, ami számomra fontos. Imádom a felfogását és gondolkodását a dolgokról, az életről. Pont olyan lüke, mint én, imádunk bohóckodni. Vele el tudom képzelni a jövőt, pedig még egy éve sem tart a kapcsolatunk. 23 N 24 F
2015. máj. 31. 14:43
 10/12 anonim ***** válasza:

A mostaniban, mert ő életem párja a másik felem és még is különbözünk pár dolgodban, így teljes szerintem. Azt szeretem, amilyen és, aki mellette vagyok. Tetszik a gondolkodása, meglátásai és könnyen megkedvelhető, sokszor kimondja mire gondolok és néha fordítva is előfordul, jó párszor mondjuk ki egyszerre. Imádom a mosolyát, jó mikor csak összebújunk és vagyunk. Jó érzés mikor hozzám ér és hozzá érek, nagyon jó vele, jobbat nem is kívánhatnék, pont őt kerestem mindig is. 3 év és 3 hónapja együtt, 21 hónapja együtt élünk.

N

2015. máj. 31. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!