Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek legboldogabb pillanata, időszaka?
Figyelt kérdés
NEm kell azonnal a szokásos válaszokra gondolni mint a gyermek születése, esküvő, leánykérés stb. (Persze sokaknak tényleg ezek a legboldogabb pillanatok ) ez egy noname oldal szóval jöhet az amit igazán gondolsz :)2014. okt. 1. 15:43
1/13 anonim válasza:
hogy nem lettem megse ongyilkos :S
2/13 anonim válasza:
Hat eldonteni nem tudom. :D Regen jonak tartottam most meg nem. :)
3/13 anonim válasza:
Fura ha nekem nincs ilyen? Mindig boldog vagyok/voltam:-)
4/13 anonim válasza:
Nekem mindig azok voltak a legjobb időszakok mikor kellettem annak aki nekem kellett:) az az érzés amikor kezd kialakulni valami, egyre közelebb kerülünk egymáshoz...szóval az elején. Ha már szerelem kategóriában vagyunk. Fiatal voltam, gondtalan, hiányzik:)
5/13 Láttál már,de mégse :) válasza:
Talán,mikor még 18 évesen elkezdtünk randizgatni a barátnőmmel.
Tényleg tudtam vele röhögni és éreztem,hogy "kellek".
Valamint nála éreztem a leginkább,hogy vonzódik hozzám,de úgy tényleg.
Ez addig ismeretlen volt.
Meg az aztán következő szülinapom.
6/13 anonim válasza:
Talán akkor voltam a legboldogabb mikor megcsókolhattam azt akit 2 éve szerettem.
8/13 anonim válasza:
pillanat: amikor egy fiú életemben először felkínálta hogy fogjam meg a kezét (21 voltam)
időszak: amikor először kiderült,hogy tetszem neki, a találkozás előtti türelmetlen de boldog várakozás (interneten ismerkedtünk meg)
9/13 anonim válasza:
Egyszer séáltam és azon gondolkodtam hogy minen olyan jól alakult. Na kkor valamiért nagyon boldog voltam. Bár párnapra rá szétesett körülöttem minden! :(
10/13 anonim válasza:
Szeptember első két hétvégéje egészen jó volt. Meg a múlt ősz-tél. Illetve még amikor Londonban laktam majdnem egy évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!