Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek legboldogabb pillanata, időszaka?
Figyelt kérdés
NEm kell azonnal a szokásos válaszokra gondolni mint a gyermek születése, esküvő, leánykérés stb. (Persze sokaknak tényleg ezek a legboldogabb pillanatok ) ez egy noname oldal szóval jöhet az amit igazán gondolsz :)2014. okt. 1. 15:43
11/13 anonim válasza:
Az, hogy véget ért a szakmai gyakorlatom a mentoromnál, majd utána elkezdődött egy baráti kapcsolat vele (ami azóta sajnos vége lett).
12/13 anonim válasza:
Nem volt ilyen sose. Valami vagy valaki mindig beárnyékolta. Amikor kezdtem örülni, akkor b aszott nyakon az élet, hgy ez csak álom, hehe. :):):)
13/13 anonim válasza:
egyszer meztelenül ordítottam az esőben éjszaka egyedül egy erdőben
olyan szabadnak sosem éreztem magam, mint akkor, utána hetekig semmi sem rontotta el a kedvem
úgy éreztem, megtaláltam az Utat az Életben
később letértem róla, azóta "csak" boldog vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!