Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nincs barátnöm? Mikor jóképü vagyok és humoros meg van pénzem is mit csinálok rosszul
Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 23:29
11/14 anonim válasza:
Ha neked a pénz fontosabb a szerelemnél, a szeretetnél, a békességnél, a tiszteletnél akkor az a te gondod.
A pénz csak egy bizonyos mértékben fontos, de nem a legfontosabb!
Pl. szerelmet nem vehetsz pénzért!!!
7-es voltam
12/14 anonim válasza:
ui.: de ezt te még úgysem érted meg, hisz kis 20 éves vagy, aki még egyenlőre szórakozni, csajozni akar és nem érdekli más csak ezek!
Csak akkor ne sírjál itt, hogy a felszínességed miatt miért nincs barátnőd!
13/14 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit sokat képzelsz magadról
14/14 anonim válasza:
Nem értem én a nőket... ebben a cipőben járok... még ,ha hazudok is, akkor ha kiderül az igazság 1 bizonyos szint után -mivel értékelem magam annyira- elfogadja a tényt, hogy ami történt az nem úgy teljesen igaz.. utána túl lépünk ezen. Vagy csak nem mondtam el vmit, de a lényegen nem változtat, hogy össze jött velem és tetszek neki minden körülmény után is. Ezek után még is elhagyna? Szerintem nem. Ha meg sokat képzelek magamról, akkor miért nem örül neki? Másokat nem bántok, csak épp magammal "jóban vagyok", elvégre fejlődésből áll az élet.. mindig csak előre. Ha meg túl sok vagyok, miért nem segít, hogy kicsit lenyugodjon az ember és ne szálljon el magától? Egyből el kell dobni, hogy "egoista majom"... utána oda csapódik egy olyan emberhez, akit rajtam kívül megismert 2 hét alatt , mint egy NAGY PAPUCS, én meg aki őszinte érzéseket táplálok és vágyok hogy megértsenek + meg tudok adni mindent nem leszek jó, mert lenéző vagyok. Az ilyen emberekkel szórakoznak a legtöbbet a nők.. játszani kellesz nekik, találnak még belőled 100-at vagy "maguknak különbet" ezért szard le az összeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!