Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul, hogy még életemben nem volt barátnőm?
Na jó feladom, miért nem megy ez nekem, miért nem tudok barátnőt találni? Nincsenek nagy igényeim, nem vagyok bunkó, nem vagyok hülye egy főiskolával a hátam mögött, még csak ronda sem , mondták már jó alakom van, nem kell nekem szerencse, hogy legyen barátnőm...(viszont selyemfiú se ...). Erre mégis mit kapok lássuk csak... az egyik lány olyasmit mondott régebben, hogy hát ez nem megy neki, meg hogy úgyis csak bunkó lenne, mert ilyen (magyarán menjek ahova akarok)... a másik az hááát barátilag bármikor eljönne velem bárhova.... és a legfrissebb most nem akarok belebonyolódni semmibe, meg valószínű ez lesz az utolsó szabad nyara (nekem is ... arról nem beszélve, hogy ez k.vára nem kifogás). Amikor már kezdem beleélni magam jön ez.(és körülbelül mindig azért baszogatnak haverjaim, de hát miért nem kérdezed meg tőle, hogy mi van, hát látni rajta hogy... hát marhára... ) Próbálok kedves lenni, odafigyelő, udvarias stb... de ezek nyilván olyan tulajdonságok, hogy nagyon ellenszenvesek a lányoknak....(nem beszélve arról, hogy aztán ha kell nekik valami segítség arra persze jó vagyok..., de tudok én bunkó is lenni, legalábbis nem kell hozzá sok gyakorlás) Kérdem én , mit csinálok rosszul?
22F
1. túl kedves vagy
2. néha hiszékeny
3. Eddig leráztak és szerintem leginkább a külsőd miatt! Nem kell sokat gondolkodni, azon h miért....
Ha tetszettél volna nekik akkor így mint tündibündi pasi is kellettél volna nekik.
Nem tudom,hogy a csajozás az a génekben van benne?Ahhoz tehetség kell?Vagy a nevelés?Vagy mi a f*sz...
Lehet hogy a te bajod valamelyik a fenti közül.Ráadásul a társadalom formálja a személyiséget,biztos,hogy ezzel van valami baj.Az is lehet,át kell alakítani magadban valamit(persze csak ha akarod),vagy majd jön egyszer a nagy szerelem...remélhetőleg.
Vagy nincs érzéked a csajokhoz,nem jó a kisugárzásod,vagy nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!