Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul esik, hogy a barátnőm sose fogadja el amit csinálok neki?
Figyelt kérdés
Kezd idegesíteni, hogy ma is csináltam neki tök finom szendvicset és nem kell neki, mert egyszerűen nem kell. Lerendezi ezzel, pedig csak olyat rakok bele amit tudom, hogy szeret, kedves is vagyok közben, de akkor sose fogadja el soha amit én csinálok neki.2015. márc. 19. 08:59
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy veled van baja? Így ismeretlenül fogalmam sem lehet a kapcsolatotokról, de nem lehet, hogy túl sokat tepersz, és ez terhes a számára? Megpróbáltad kényeztetni, nem volt vevő rá. Akkor csináljon kaját magának!
2/6 anonim válasza:
Aki nem értékeli azt, amit a másiktól önként kap ott komoly probléma van. Ha ez sorozatos, akkor semmi keresnivalótok egymás mellett, mert nem tart Téged valami sokra!!!
37F
3/6 anonim válasza:
Jogosan érzed azt amit. Mondhatná azt is, hogy "köszi, majd később megeszem", vagy "most nincs étvágyam, de azért köszönöm". Legközelebb direkt időzítsd úgy, hogy pont akkor adod neki, amikor tudod, hogy valóban éhes. Ha akkor se kell neki, akkor, ahogy előttem írták, nem a szendóval van baja, hanem veled.
4/6 A kérdező kommentje:
Ma úgy volt, mosogatott a konyhába én meg addig csináltam neki egy finom szendvicset és még oda is vittem neki, meg mondtam fejezze be és egyen, de nem kellett neki. Azt mondta " egyem meg én, neki nem kell". Erre rá, olyan 20 percre evett sima szalámis zsömlét.
2015. márc. 19. 09:42
5/6 anonim válasza:
A lányok sokszor ilyen ösztönlények.
Most nem kell, 20 perc múlva már kötelező.
6/6 anonim válasza:
Utálok reggel enni, nem is tudok. Tudja a barátnőm is, mégis behozza :D hát én megeszem :D vagy ha nem is azonnal, picivel később..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!