Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek egy pasinak vibrátor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek egy pasinak vibrátor?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 16:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nem volt alkalmam rá mert mikor elmondta nem is tudtam válaszolni rámert gyorsan rá tért egy másik témára azt én meg neki fel nem hozom nem érdekel anyira csak furának tartottam enyi
2010. febr. 26. 19:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Több dologra is szolgálhat ez a titokzatos objektum:

1.) Kertben ledugja a fölbe, bekapcsolja, és elriasztja a vakondot.

2.) Orrcseppet cseppent az orrába télen ha náthás, hanyatt fekszik, és a bekapcsolt vibrátort az orrnyergéhez szorítva a nehezen folyó viszkózus orrcsepp-fluidumot berázatja az orrtokmányba.

3.) Amikor kutyapózban közösültök, és a kedvesed unatkozik, csak előveszi és szépen feldugja a fenekedbe, így a vékony gáton keresztül egy kis extra izgatást kap a farka.

2011. júl. 15. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!