Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legkiábrándítóbb dolog a szerelmeddel/volt szerelmeddel/kiszemelteddel kapcsolatban?
#10 jól látod :D
Van aki nem bírja elviselni a negatív kritikát meg az igazságot. Azt hiszi ő a nagy őszinte ember... aki mindent eltitkol, még a saját családja elől is. Ő már csak tudja, milyennek kell lenni egy barátnőnek, hiszen annyi volt neki...mindegyik csak 1 órára és jó pénzért.
én elég béna p*cs voltam az tény, de a legnagyobb hibám az volt, h elmentem prostizni belső dolgaim miatt, és ezt elmondtam.
Na, azt nem mondhatod, h nem voltam őszinte, túlzásba vittem, ez volt a legnagyobb hibám, erre sztem te is rájössz talán, h senki nem fog olyan dolgokat elmondani neked, amiket én mondtam. A családommal meg megvan a magam baja, annak is megvan a miértje, amit már szintén mondtam neked, de legalább azt teregesd ki.
Ne izgulj, a férfiak többsége kussolni fog a rossz lépéseiről, mindenkinek van vmi hülyesége, ezt is nagyon jól tudod, megtanultad a korábbiakból, és nem csak az én esetemből, tökéletes embert nem fogsz találni, én prostiztam, lehet, h korábbi is, csak ő nem volt olyan hülye, h beszéljen róla. De azért, ha jobban belegondolsz ügyes voltál, h annyi évet lehúztál vele.
54%-os, ne itt sajnáltasd magad szerintem.
Ha a barátnőm azt mondaná, hogy neki mindegy hogy van szex vagy nincs, az leginkább engem minősítene, nem őt.
Voltál qrvzni, ez van, ez is Téged minősít. Megértem, hogy ez miatt ki lettél dobva. Tévedés azt hinni, hogy mindenki oda jár. Nekem nem lenne gyomrom hozzá, de nem vagyunk egyformák. Viszont befejezhetnéd ezt a siránkozást, mert kicsit már szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!