Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti tudnátok egy olyan lánnyal együtt lenni, akinek nagyon zsíros a haja mindig?
Én kétnaponta mosok hajat, nekem is nagyon zsírosodik. Sajnálom, nagyon durva, nem gondoltam volna, hogy ilyen betegség létezik.
Szerintem simán elmondhatod ezt a fiúknak, ha sikerül bizalmasabban beszélgetni.
Ha összegumizod, vagy befonod a hajad, akkor kevésbé látszik szerintem.
De biztos nincs a világon olyan sampon vagy biotisztítószer, amitől nem készülsz ki? Van olyan ismerősöm, aki biotisztítószerrel fürdik, mert minden más samponra, tusfürdőre allergiás.
"Egyedül csak házi szappan érhet a bőrömhöz, ami csak növényi olajokból és gyógynövényekből készül."
A lúgos kémhatású szappan még az egészséges fejbőrnek se használ, a tested más részeiről ne is beszéljünk.
Kicsit mélyedj el a témában, van más is, jobb is, amit használhatnál.
Kezdd itt:
Én tovább kutatnék újabb megoldásokért, hátha egyszer találsz valamit, ami oké.
Viszont ez egy olyan probléma, amit ha nem fogad el a barátod, akkor mehet amerre lát. Ez nem kifogás, nem lustaság, nem igénytelenség, hanem egy nagyon súlyos betegség.
MEg kell neki magyarázni úgy ahogy nekünk és ha szeret, akkor el fogja ezt fogadni. Ha valaki beszól neked, akkor meg fog védeni.
Ez amit leírtál annyiban fontos információ, hogy egy ilyenre biztos nem fogja azt mondani, hogy lusta vagy meg igénytelen. Tehát persze, biztosan együtt tudnának veled lenni, de ehhez kell, hogy tudják az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!