Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti tudnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti tudnátok egy olyan lánnyal együtt lenni, akinek nagyon zsíros a haja mindig?

Figyelt kérdés
Nem igénytelenségből ilyen, mert szokta mosni, csak 24 órán keresztül friss a haja kb. utána sajnos nagyon zsíros. Hetente mos hajat, szóval az utolsó napokban sajnos elég zsírszagú.
2015. máj. 28. 16:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30%
Nekem is leírhatnád, bár elég gyanús, hogy csak kifogás, mint dagiknak a pajzsmirigy...
2015. máj. 28. 16:44
 12/27 anonim ***** válasza:

Elég a hajat elküldeni arc nélkül meg minden nélkül.

Mutasd az 1 hetes hajat vagy amelyikről van kép.

2015. máj. 28. 16:49
 13/27 anonim ***** válasza:

Tudnék,mert tudom milyen érzés ez a dolog.És nem arra a nagyon zsíros hajra kell gondolni,aki igénytelen magára,ezt a többi embernek írnám.

Én átérzem milyen,mert nekem férfi létemre ilyen a hajam,egyik este mondjuk megmosom,másnap délután már eléggé zsíros,pedig nem kenek rá zsírt.Hanem egyszerűen ilyen,ha másfél napig nem mosok hajat,akkor már hullik belőle a dolog.Szóval én értem a problémát,és szerintem meg lehet érteni a dolgot...

2015. máj. 28. 16:50
 14/27 A kérdező kommentje:
Képet küldök kérdésre, bár nem szívesen teszem(írjátok le, hogy melyik megyében laktok és ha jó messze, akkor küldök képet). Az a helyzet, hogy többször is kiújuló bőrrákom volt(a legagresszívabb fajta, melanoma) és a napozás, szolizás, minden tusfürdő, sampon, szappan tiltott nekem, ráadásul sokra allergiás is vagyok. Egyedül csak házi szappan érhet a bőrömhöz, ami csak növényi olajokból és gyógynövényekből készül. A házi szappant jól tolerálja a bőröm, kivéve a fejbőröm. Minden hajmosás után szedegetem le a fejemről, mert annyira hámlik. Van speciális kefém, amivel ledörzsölöm(fáj), mert amúgy csak annyi látnának az emberek, hogy óriási korpadarabkák vannak a hajamban. És ez annyira szokott fájni, hogy hetente egy alkalomnál többször nem bírom, mert amúgy besebesedne.
2015. máj. 28. 16:52
 15/27 A kérdező kommentje:
Mármint a bőrömet szedegetem le kefével.
2015. máj. 28. 16:53
 16/27 anonim ***** válasza:
Pest megye nyugati része majdnem heves
2015. máj. 28. 16:54
 17/27 anonim ***** válasza:
Szabolcs megye, de Bp-n járok egyetemre. Küldd! :)
2015. máj. 28. 16:56
 18/27 anonim ***** válasza:
Amúgy abban az esetben, amit leírtál, el tudnám fogadni a dolgot. Bocsi, ha bunkó voltam...
2015. máj. 28. 16:57
 19/27 anonim ***** válasza:

Lányként válaszolok, de két dolog jutott eszembe: egyrészt hogy a sima vizet se bírja a hajad? Mert valamennyire az is tisztít. Illetve mi a helyzet a szárazsamponnal?

Ezen kívül még kérdés, hogy milyen a frizurád? Kibontott hajnál már két nap után nagyon gáz tud lenni, ha zsíros, viszont ha összefogod, akkor nem olyan vészes.

2015. máj. 28. 17:22
 20/27 anonim ***** válasza:

Ez borzasztó! Nagyon sajnálom:( Egy normális pasi biztos megértené! Nem tudsz valami más szert keresni a hajadra, amitől nem hámlik? Az argánolaj nagyon jó, azt esetleg nem próbáltad a bőrödre? Vagy bőrgyógyász nem tud semmit ajánlani? Rettenetes lehet :( Itt a nyár,hordj divatos kalapokat, sapkákat,kendőket, ha hosszú a hajad, akkor lófarok, balerinakonty, fonat esetleg segíthet!

Nekem is küldhetsz képet,hátha van valami tippem hogy viseld a hajadat! GyőrMosonSopron...

2015. máj. 28. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!