Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti tudnátok egy olyan lánnyal együtt lenni, akinek nagyon zsíros a haja mindig?
Elég a hajat elküldeni arc nélkül meg minden nélkül.
Mutasd az 1 hetes hajat vagy amelyikről van kép.
Tudnék,mert tudom milyen érzés ez a dolog.És nem arra a nagyon zsíros hajra kell gondolni,aki igénytelen magára,ezt a többi embernek írnám.
Én átérzem milyen,mert nekem férfi létemre ilyen a hajam,egyik este mondjuk megmosom,másnap délután már eléggé zsíros,pedig nem kenek rá zsírt.Hanem egyszerűen ilyen,ha másfél napig nem mosok hajat,akkor már hullik belőle a dolog.Szóval én értem a problémát,és szerintem meg lehet érteni a dolgot...
Lányként válaszolok, de két dolog jutott eszembe: egyrészt hogy a sima vizet se bírja a hajad? Mert valamennyire az is tisztít. Illetve mi a helyzet a szárazsamponnal?
Ezen kívül még kérdés, hogy milyen a frizurád? Kibontott hajnál már két nap után nagyon gáz tud lenni, ha zsíros, viszont ha összefogod, akkor nem olyan vészes.
Ez borzasztó! Nagyon sajnálom:( Egy normális pasi biztos megértené! Nem tudsz valami más szert keresni a hajadra, amitől nem hámlik? Az argánolaj nagyon jó, azt esetleg nem próbáltad a bőrödre? Vagy bőrgyógyász nem tud semmit ajánlani? Rettenetes lehet :( Itt a nyár,hordj divatos kalapokat, sapkákat,kendőket, ha hosszú a hajad, akkor lófarok, balerinakonty, fonat esetleg segíthet!
Nekem is küldhetsz képet,hátha van valami tippem hogy viseld a hajadat! GyőrMosonSopron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!