Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit ér a férfi ha nem tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ér a férfi ha nem tudja megvédeni sem a párját sem magát?

Figyelt kérdés

Ha nem tud verekedni.Még az ütésváltástól is ódzkodik,menekül.

Ha fáj neki ha ütik,rúgják.

Hogy tekintenek a nők azokra a férfiakra akik még egy tisztességes parasztlengőt sem tudnak kiosztani?

Mi a véleményük azokról a férfiakról, akik saját magukat sem képesek egy utcai járókelőtől egy harcművészetekben,küzdősportokban járatlan emberrel szemben megvédeni? Nem, hogy még egy nőt is.

Akiknek jottányi határozott fellépésünk sincs.

2015. máj. 28. 00:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egy férfinek egyéb erényei is kellenek, hogy legyenek, azaz biztos vagyok benne, hogy ettől függetlenül értékes ember lehet.

Személy szerint többre értékelem, ha valaki szóval próbálja meg kezelni, kerülni az ilyen szituációkat. Engem nem kell külön védeni, ha valaki megtámad, rúgok, harapok-karmolok, amit csak lehet, hogy békén hagyjon- legalább annyi időre, ami elég a szaladáshoz. De tudatosan is lehet kerülni az ilyen helyzeteket, ártatlanul az utcán sétálgatva nem ugrik elő egy bokorból semmiféle maffiózó, hogy késsel essen neked. Ahhoz neked is tenned kell valamit- ha mást nem, maffiózós ügyekbe keveredni.

A határozott fellépés viszont fontos, de ez nem az agresszióban és verekedés iránti vágyban merül ki. Volt olyan pasim, akinek nem volt egyáltalán határozott fellépése, ezt próbálta azzal leplezni, hogy úton-útfélen bunyókba keveredett. Még akkor is, ha valaki rám merészelt nézni. Hát, mit ne mondjak... Nem voltunk együtt sokáig, az is biztos. Jelenleg a párom szerintem életében nem ütött meg még embert komolyan- fiús kis lökdelőzések biztos akadtak az életében haverságból-, mégis egy határozott, erős jellem. A kettő nem függ össze.

2015. jún. 18. 17:50
 12/15 anonim válasza:

A kérdező stílusában :

Mit ér a "férfi" ha se gerince, se agya, csak verekedésre tud gondolni amíg egy nap bele nem köt valami cigánybandába akik megkéselik, vagy elítélik a bíróságon a primitív viselkedése miatt ?

És most emberi stílusban :

Ha párt választok, a legkevésbé sem érdekel hogy mennyire "verekszik" jól, nem attól lesz valaki férfi, attól primitív állat lesz, akinek nem Európában lenne a helye.

2015. jún. 18. 18:57
 13/15 A kérdező kommentje:

12.

Valamit biztos félreértettél.

1,nem kell cigányozni.

2,úgy gondolod, hogy európán kívül csak barbárok élnek?

A kérdés arra vonatkozik, hogy minden egyéb mellett mit ér és nem helyette !

2015. jún. 19. 13:58
 14/15 anonim válasza:

kérdező, te értettél félre, mert nem értesz magyarul anyanyelvi szinten.

1. kell cigányozni, mert azokra jellemző ez a "verekszek attól vagyok férfi" mentalitás.

2. A szövegértést általános iskolában tanítják, vagy nem végeztél 8 osztályt sem, vagy kegyelemből engedtek át. Európa egy elvileg kultúrtérség, aki ilyen primitíven gondolkodik, annak nem itt lenne a helye. SE EGY MÁSIK KULTÚRTÉRSÉGBEN. Menj haza indiába, ott attól férfi valaki, ha tud késelni meg verekedni

2015. jún. 22. 08:34
 15/15 A kérdező kommentje:

Nehéz lehet így gyűlölködve élni. De nem is tudom, hogy sajnáljalak-e.

Nézd,Indiában már akkor vallásfilozófia értekezéseket folytattak papíron! amikor Európában még a az volt a férfi aki lekéselte,kardozta,döfte a másikat !

Nyugodtan írogathatsz ide csak a kérdés megválaszolásában nem segédkezel vele! Mindenesetre köszönöm a véleményed.

2015. jún. 22. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!