Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért lenne rossz ötlet ráírni a volt barátomra?
Figyelt kérdés
Kérlek, győzzetek meg! Lassan fél éve lesz, hogy vége és úgy éreztem tök jól vagyok, nem is hiányzik annyira, az utóbbi napokban viszont nagyon rám jött, hogy újra felvegyem vele a kapcsolatot. Pedig nem akarnék vele összejönni megint, mert a fő problémák ugyanazok lennének, ami miatt vége lett. Csak most annyira nehéz...2015. máj. 27. 23:47
11/12 anonim válasza:
Írj rá, jobb kimondani a dolgokat mint elhallgatni és egy életen át ezen rágódni!
12/12 anonim válasza:
Én nem foglak meggyőzni semmiről. Írj rá, jöjjetek össze, szopasd magad meg még egyszer. Azt csinálsz, amit akarsz. Felnőtt ember vagy. Te dolgod. Semmi közünk hozzá, és nem is igazán érdekel minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!