Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire rossz ötlet a következő egy lány esetében?
Van egy lány barátom akivel összevesztem csúnyán az ő hibájából, vagyis igazából megharagudott rám a semmiért.
Az ötlet az lenne, hogy megírom neki hogy az öngyilkosság szélén állok annyira ki vagyok már ettől, és bocsásson meg.
De nem én voltam a hibás a rohadt életbe, hanem ő.
Nem áll velem szóba, k_rvára nem tettem semmi rosszat.
Akarom hogy újra olyan legyen mint régen, semmire se válaszol. Gondoltam erre írna ha jelentettem neki valaha valamit.
Az, amit az első mond.
Ilyet soha senkinek ne írj! Volt nekem anno ilyen barátom, aki állandóan hasonlókat mondott üzizett. Ezt érzelmi zsarolásnak hívják. Tönkre teszed a másikat lelkileg. Nem azért fog megbocsájtani mert kedvel, hanem mert kedves, jó lelkű stb...Aztán el fog jutni arra pontra, ahol a következő ilyen mondatodra azt fogja válaszolni: Ok, dögölj meg.
Hidd el, ez nem jó ötlet.
Ő tesz tönkre engem lelkileg, aki akarja annak elküldöm a történetet privátban és kíváncsi rá.
Annyira nem én vagyok a hibás hogy röhögnétek kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!