Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet lenne hivö lánnyal összejönni?
Be is van meritközve,vagy a tököm tudja,hogy mondják.
18 éves..még szüz.
Ö kezdeményezett nálam.
A szex náluk máshogy müködik?
Vagy nem befolyásolja?
Én voltam együtt egy nagyon erősen református lánnyal. Imádtam minden mozzanatát. Egyszer-kétszer cseszett fel, mikor valamit Istennel próbált megmagyarázni. A szexig MAJDNEM eljutottunk, de végül nem jött össze. Nem bánom, de örültem volna, mert nagyon szerettem.
Aztán szakított velem.:)
De hogyan?
Pl az orális szexet felejtsem el?
És a szex is korlátozva van?:O
Defybá: Oké, ha valaki nem ért a valláshoz, de ha egyszer írja a kérdező, hogy "be van meritközve", akkor hogyan lehetne katolikus?
Mindenkinek van véleménye, csak senki nem ért hozzá.
Kérdező, ezt leginkább a lánnyal kéne megbeszélned. Akármilyen vallású, akár "be van meritközve", akár nem, ez magától az embertől függ, ő tudja, mit akar vagy miben hisz.
A hugával van együtt az unoka bátyám...már 2 éve együtt vannak és még nem dugtak.
Akkor lehet azért mert házasságig várni kell,és ha a hugára ez vonatkozik akkor ö rá is.
És én ezt nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!