Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért a külsőre mennek?
Figyelt kérdés
Itt sok kérdésnél állandóan ezt olvasom: Szerintem roh..dt jó pasi,Nagyon izmos, irtó jól nézz ki. Eszméletlen jó pali. Átlagos fiúknak már esélyük sincsen..2015. máj. 26. 17:36
21/26 anonim válasza:
Mindenkinek fontos valamilyen szinten a külső, még azoknak is, akik hajtogatják, hogy nekik nem. Régen én is bizonygattam másoknak és magamnak is elkeseredettségemben, hogy nekem nem számít a külső, csak legyen már valakim. Lehetett is volna, egy csaj szerelmes volt belém, belsőre normális, kedves csaj volt, de sajnos külsőre nem tudtam hozzá vonzódni, megtapasztaltam, hogy hazudtam magamnak nekem is fontos a külső bizonyos szinten. Ez már vagy 4-5 éve történt. Ezt a ˝külső a fontos˝ dolgot nem úgy kell elképzelni, hogy minden lánynak az ilyen teszem azt Brad Pitt külsejű férfiak jönnek be, a fiúknak meg mittudom én Pamela Anderson tipusú csajok, hanem az a lényeg, hogy a partner vonzalmat ébresszen benne. Például, lehet hogy nekem annyira bejönne a boltos csaj, hogy odaadnám érte fél karom, de lehet, hogy más bottal sem piszkálná meg.
22/26 anonim válasza:
Mindenki rohadt jó pasit akar. Ezzel semmi probléma nincs is. A hbarátnőmnek (saját véleménye szerint) rohadt jó pasija van. Szerintem annyira sem vonzó mint Fester Adams. Nekem sikerült a legjobb pasit kifognom (nem mondom, hogy hibátlan, de külsőleg-belsőleg jobb, mint a többi), a fent nevezett barátnőmnél a "bottal se piszkálná" kategória.
23/26 anonim válasza:
Rohadt jó pasi? Hmmm, ki mit ért ezalatt.
Ha önálló vagy, van egy egzisztenciád, van rajtad izom, előreengeded a csajt a kocsmában, alapból nyugodt természetű vagy, de ha kell, akkor úgy odab*szol, hogy kő kövön nem marad, a hülyéket meg elhajtod a zsiráf román k**va anyjukba, akkor jó pasi vagy.
Na, irány az edzőterem, cicafiúk...
24/26 anonim válasza:
Én is a külsőre megyek elsősorban, akkor lány vagyok? :O
25/26 A kérdező kommentje:
ma 18:37
leirta az okosságot! GRAT
2015. máj. 26. 21:21
26/26 anonim válasza:
Tudod, én nem vagyok egy díjnyertes darab sőt, inkább tök átlagos. Nem vagyok izmos, nem nézek ki jól.
Viszont nyomultak már rám szép nők. Nem a kinézetemen múlott, hanem, hogy nem esett le akkor a tantusz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!