Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért a külsőre mennek?
sok fiú is a külsőre megy, pl nincs nagy mellem nem vagyok elég formás és már selejt vagyok a szemükben
erről ennyit...
Mert természetesen az is fontos, hogy tetszen nekünk a pasi, nem csak az hogy kedveljük.
És itt nem a média által belénk sújkolt "férfi ideál" és "helyes, izmos pasi" fogalmát kell kimeríteni, hanem minden emberben kialakul egy "szép" fogalom, ami teljesen egyéni, és annak kell hogy megfeleljen a srác.
Nekem például egyáltalán nem tetszenek ezek az új divathullámok, amely szerint a hosszú-, szembelógó hajú fiúk a menők ilyen csapott vállakkal.
Nekem személy szerint már kiskorom óta van egy ideál a fejemben, és mindegyik pasim nagyjából ahhoz hasonlóan is nézett ki: 180-185 cm magas, széles váll, sötétbarna rövid (tüsi) haj, és babaarc (semmi szakáll, vagy borosta). Nálam az számít jó pasinak, aki ennek megfelel. És aki ismer engem, pl. a barátnőim, azok meg tudják állapítani egy fiúról hogy nekem tetszene-e, úgy is hogy nem vagyok ott.
Mindenkinek más számít "helyes"-nek, csak vannak olyan fiúk, akiket több lány is annak tart. De mi ezzel a gond? És egyáltalán mi az hogy átlagos? Elmagyaráznád nekem??
Pl. akkor az én ízlésem "átlagos"?
28n
sok lány mondjuk tényleg nem ismeri hogy ő melyik kategória :D mert azért valljuk be ,kicsit fura mikor jó pasit akar minden jöttment magának,közbe meg a kolera szebb mint ők
de ez már inkább csak vicces,én érdekes magamhoz illő nőt akarok,azaz szépet és okosat :D csak neki elég ha fele olyan okos
szóval mindenki magához illő párt kereshetne :) és akkor nem lennének ezek a telhetetlen emberek,meg a mások szidása.Mindenki amennyit nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!