Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai lányok miért mennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok miért mennek a külsőre?

Figyelt kérdés

A nők dolga lenne szépnek lenni, csinosítani magukat, hogy a férfiak figyelmét magukra vonják és odamenjenek hozzájuk és tudjanak kik közül válogatni, ez így lenne normális.

Na most az a helyzet állt elő a mai társadalomban, hogy a férfiak is ezt csinálják, csinosítják magukat, pl. szoli, edzenek, kirívó hajviselet, márkás ruhák, menő kocsik, zene bömböltetés, piercingek, tetoválások, fel akarják hívni a nők figyelmét magukra, méghozzá ez abból ered, hogy a nők valamilyen rendellenes módon elkezdtek a férfiak külsejére bukni, csak ez érdekli őket, megnéz a lány és eldönti a külső alapján, hogy járna-e velem vagy sem, ennyi.

Pedig a nők dolga szépnek lenni hogy vonzzák a férfit, a férfinek pedig hódítani, és nem szépnek lenni mint a mai b*zigyerekek akiknek udvarolnak a nők, lásd: emo, alfahímek disco jampik stb, egy sereg hulladék "férfi".

Ez kell nektek csajok?Nem veszitek észre, hogy ezzel magatoknak is ártotok?

Régen volt jó, már lassan ott tartunk, hogy szempilla spirált használnak a férfiak meg sminkelnek, csomóan már így is használnak spirált, az ilyeneken csak röhögni tudok:D

A nők igénye ezek szerint a nőies férfiak?o.O

2011. aug. 4. 16:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
41%
pénzre is mennek
2011. aug. 4. 16:27
 2/28 anonim ***** válasza:
48%
dolgozni bezzeg egyik se akar. én két dolgot várok el egy nőtöl: legyen egy olyan munkája amit szeret és jól szopjon. de sajnos erre már azt mondják, hogy túl nagyok az igényeim.
2011. aug. 4. 16:29
 3/28 anonim ***** válasza:

Külsőre? Leginkább a pénzre mennek...

Ha van sok zsé a kecóban, kinézhetsz úgy is, mint Quasimodo, lesz csajod, nem is kevés.

A másik meg hogy legyél lehetőleg SP- és Justin Bieber-hasonmás, abszolút befutó leszel a nőknél.

2011. aug. 4. 16:30
 4/28 anonim ***** válasza:
Úgy utálom ezeket a kérdéseket, mintha nem tudnád hogy az emberek nem egyformák.
2011. aug. 4. 16:31
 5/28 anonim ***** válasza:

Attól,hogy te csúnya vagy nem kell általánosítani :)

Te se járnál egy ápolatlan,csúnya lánnyal :)

a leááány :)

2011. aug. 4. 16:32
 6/28 anonim ***** válasza:
azért mert a férfiakbais benne van az hogy menők akarnak lenni amugy is gondolj már bele egyenjoguság van mindenkinek szabad mindent:D amit at örvény nem tilt amugy is nem tök mind1 most te nem ilyen vagy és kész az hogy a többi fiu milyen az meg most komolyan érdekel téged? a b.zikat érdekli a másik férfi most nem azért és nemtudom hol élsz de az én környékemen csak olyanról hallok nagyon ritka esetben hogy kivasalta néhaa haját meg felvett egy nap egy rózsaszin pólót és még a hjvasalásal is mi a bajod most egy férfi nem akkarhat egyenes hajat előzők be leirtam hogy szard le a dolgot én ezt tettem vagyis nagyon nem is kellet mert nálunk még nincs ennyi bu.is férfi sőt igazán még bu.it se láttam nagyon szerencse:D18/F
2011. aug. 4. 16:34
 7/28 anonim ***** válasza:
Ja ahogy az egyik válaszoló mondta te baromira összekevered a szépséget az ápoltsággal.Basszus az olyan nagy kérés hogy a pasinak legyen haja,ne legyen olyan akivel riogatják az embereket,ne legyen koszos,büdös és normális ruhákat hordjon meg sportoljon?Ez olyan nagy igény.Ezért van nagyon sok igénytelen magyar ember,mert k*rvára nem érdekli őket hogy néznek ki.Az emokkal meg ne foglalkozz,nem a te dolgod,de az írásstílusodból ítélve egy elégedetlen,boldogtalan,kétfal között punnyadó,ronda valaki lehetsz.
2011. aug. 4. 16:37
 8/28 anonim ***** válasza:

Tök nem!

Lehet nem néztél jól körül,de akadnak még olyan lányok,akik nem a külsőre mennek. Nyilván,ha végigmész az utcán az első az,hogy megnézed a veled szembejövő embert.Levonsz egy konzekvenciát és tovább haladsz. Lehet,hogy azt az embert látod még valahol máshol is,és feltűnik,hogy őt már láttad,eszedbe jut,hogy mi volt a véleményed.Beszélgettek,mert összekeveredtek valamilyen úton-módon.Megismered,és teljesen más kép alakul ki róla,vagy pozitívan indít meg,vagy negatívan húz le.Szerintem nem fontos a külső,engem nem érdekel.Legyen normális és ne csapjon be. kb ennyi az elvárás.A "cicabababoyokat" meg egyenesen rühellem.

2011. aug. 4. 16:38
 9/28 anonim ***** válasza:
nem lehet általánosítani.. azt is kérdezhetnéd, hogy a férfiak miért a külsőre mennek? akkor is az lenne a válasz, hogy nem mindenki ilyen.. habár.. :D
2011. aug. 4. 16:40
 10/28 A kérdező kommentje:

Nem keverem össze!

Ápoltnak kell lenni egy pasinak persze, DE nem szépnek, szépség nem = ápoltság.

Aki írta ezt az nem tud különbséget tenni 2 szó között?

2011. aug. 4. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!