Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszik vagy inkább taszít titeket, ha egy fiút szandálban vagy papucsban láttok az utcán?
Figyelt kérdés
Persze ha mezítlábra húzza, nem zoknisan gondoltam :)2015. máj. 25. 13:17
11/14 anonim válasza:
10-esnél a pont! :) Nekem is semleges. se nem taszít, se nem tetszik. Az meg teljesen természetes, hogy " 40 fokban" nem hord valaki zárt cipőt (ha nem olyan alkalomra megy).
12/14 anonim válasza:
van aki mezítláb jár, de miért érdekel, hogy kit mi taszít? neked nem tök mindegy? Egyrészt az, hogy ki miben jár, másrészt az hogy erről kinek mi a véleménye? Az nem érdekel, hogy erről a kérdésről kinek mi a véleménye? Vagy arról, amit én írtam?
13/14 anonim válasza:
Nem tudom mi a bajuk az emberek többségének a nyitott lábbelikkel. Lehet, hogy ronda az illető lába, de még mindig szebb látvány, mint valami csukott, szorosan befűzött cipőben, vagy akár bakancsban egy pasi lába a nyári melegben... Az jut róla eszembe, hogy r.hadt büdös odabenn...
Meg szerintem a vékony, csontoslábú pasik még szexik is szandálban vagy papucsban.
És inkább a szandálra szavazok. Papucs olyan leesős..., de persze az sem gáz.
MIndig az alkalomhoz illő legyen na.
14/14 anonim válasza:
Engem az zavar ha a papucsra húzza valaki a zoknit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!