Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán értem, hogy ha fontosnak tart, és kedvel, miért tiltogat?
Figyelt kérdés
Ez egy kicsit bizarr lesz (ilyen a lány is), de a lány tiltogat. Már vagy 5 profilt hoztam létre miatta. Most már vagy egy hete nem hoztam létre egyet sem, feloldotta.2015. máj. 23. 10:44
3/9 Mumusan válasza:
Úgy van. Nem akar tőled semmit. Ennyi
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg azt akarja, hogy a saját valóddal lévő profillal jelentkezz. Ennyire egyszerű a dolog.
5/9 anonim válasza:
Vagy hülyít téged, vagy ő maga hülye. Akár egyik, akár másik, nem érdemes az ilyenre időt pazarolni.
6/9 anonim válasza:
Jezusom.... minek csinalsz uj profilt? Eleg nehez lehet levakarni teged... ha le akar 5iltani, akkor letilt es annyi, valoszinuleg nem akar veled erintkezni, akkor meg minek mesz utana?
7/9 anonim válasza:
Az információk alapján csakis te vagy a bizarr...
8/9 omba válasza:
Na de honnan jön az, hogy kedvel?
Én hallottam már ilyen kamu profilos dologról, de amikor rájött, hogy ez megint ugyanaz, akkor letiltotta rögtön, a "nyomit" - azt a szót használta, nem mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!