Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom ennyire fontosnak, hogy szexi, gyönyörű barátnőm legyen?
"Amúgy ki számít szexinek és gyönyörűnek? Mindenkinek más..."
Ezt nem tudom miért mondják, amikor egyáltalán nem igaz... Max annyi lehet hogy aki nekem egy 9-es, az neked egy 7-es, és fordítva, ennél nagyobb különbség nem fordul elő. nincs olyan, hogy nekem 3-as, neked meg 8-as (hacsak nincs valami bizarr fétised).
"Aztán majd itt sírsz, hogy milyenek ezek a mai lányok és nem kellesz egyiknek sem."
Hát ez a gond amúgy, én tudom hogy egy ilyet nehezebb megszerezni, de nem igazán tudok ebben a dologban kompromisszumot kötni, próbáltam már, és nem éreztem jól magam.
"lelki okra tippelek. valamit nagyon bizonyítani, kompenzálni akarsz vagy megfelési vágy. kinek akarsz imponálni ezzel a csajjal?"
Magamnak akarok imponálni vele.. Egész egyszerűen tudom milyen érzést váltanak ki belőlem a dögös lányok, és ugyanezt az átlagosakkal kapcsolatban nem érzem. Nincs meg az a zsigeri vonzalom, amit velük szemben érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!