Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom ennyire fontosnak, hogy szexi, gyönyörű barátnőm legyen?
Szerintem annyira deformálta a média a tudatod, hogy már csak a tv-ben filmekben, plakátokon lévő modelleket látod meg, és fogalmad sincs milyen egy igazi nő a hibáival együtt is. És most én átlagos szép csajokrol beszelek, felre ne érts. Úgy vagy vele, hogy ha a modell csajok izgatnak fel igazán l, mert vizuálisan biztos ingerloek, akkor minek erd be kevesebbel.
A masik itt, hogy kinek mi jon be. A manapság elfogadott csontvekony res a lábuk között lányok engem taszitanak. Legyen szep, de legyen azért valamit fogni rajta. Ezek a csajok meg nalad Max 5 nalam 9 még ami neked 10 l, az konnyen lehet, hogy nekem max 6.
Az, hogy milyen az ízlésed, az tisztán szubjektív és nem elítélhető. De ezen tudsz finomítani, ha elmélyülsz kicsit az önismeretben, és kipróbálsz eddig szokatlan dolgokat, pl. önkéntes munkát, utazgatsz kicsit nyitottabb szemmel, keresel interaktív művészeti rendezvényeket. Ha túl magasak az elvárásaid, akkor vagy sokára találsz barátnőt, vagy nem találsz és agglegény maradsz. Ha viszont jobban megismered önmagad, lehet hogy az igényeid is megváltoznak.
A lényeg hogy mindig mielőtt másokat hibáztatnál valamilyen gondodért, először vedd végig önkritikával is a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!