Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra jutottam, hogy nem létezhet férfi-nő között igaz barátság. Szerintetek?
Rájöttem, hogy én nem hiszek a férfi-nő barátságban. Ti hogy vagytok ezzel?
Ha végiggondolom, sok fiú barátom van, közeli 3-4. Jelenleg nincs senkim. Ha belegondolok, bármelyikük is hívna el randizni, azzal a felkiáltással, hogy tetszek nekik, mindegyikkel elmennék - próba szerencse. Hiszen szimpatikusak, közel állnak hozzám.
Mi a véleményetek?
N 23
Az igazi, közeli, mély barátságban én sem hiszek. Vagy egyik, vagy másik többet szeretne.
Ez tapasztalat... Bár sokan állítják hogy igenis létezik, hát nekem még nem sikerült... Max kapcsolat után lettünk elég jóba.
30N
De most aki nem hisz a férfi-nő barátságban, akkor az azt feltételezi, hogy minden nő fel tud izgulni minden pasira, és minden pasi is minden nőre? Vagyis legalább azt tudja, hogy ő tuti felizgulna rá egy idő után.
Vag eleve mindig csak olyannal barátkozik, aki vonzó is számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!