Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes a logikam?
És mi van, ha olyannal jössz össze kövéren, aki csak azért van veled, mert a kövérek a fétise?
Soha az életbe nem fogod kizárni a külső tényezőket, kár próbálkozni, inkább az egészséges életmódra törekedj mindig.
Nem helyes. Sőt, nem is logika. Ha egy párkapcsolatban csak a külső számít, az nagyjából annyira stabil, mint a porfelhő erős szélben.
A szélsőséges külső talán hátrányos párkapcsolat kialakításához, de a stabil állapothoz ez már sokkal kevésbé fontos. A harmónia, az izgalmasság, a kíváncsiság a mozgalmasság sokkal erősebb stabilizáló tényezők. De ezeket ésszel kell megteremteni. Sok gondos munkával. Az eredmény nem marad el.
Itt valamelyik nap a srácok azon sírtak pár kérdésben, hogy telt lányokkal képtelenség ismerkedni manapság. :)
Én azt mondanám, magaddal legyél elégedett. Ha ez megvan, fogsz hozzád illő párt találni, tök mindegy, hány kiló vagy. Tapasztalat. :)
Nezd en ndm voltam vekony mikor megismertem a baratom kozben volt ket ev amikor nagyon lefogytam most meg a 70,5kg versenysulyom tartom. Nem erdekelte mikor kover voltam, az se mikor sovany de ha ilyesfele ferfit keresel interneten ismerkedj es jo ideig ne kuldj kepet :D ha beled szeret onnantol nem erdekli majd annyira az alakod.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!