Helyes a logikám?
Igen.
Te se járnál kövér pasival akinek óriási sörhasa van.
Vagyis azt a 2.-nak írtam.
3.: Azért nem vagyok olyan kövér, mint egy 150 kg-s, sörhasú férfi
Nem helyes :)
A külső igenis kell a figyelem felkeltéséhez. Lehet ezen izmozni, de nem érdemes: semmire nem mész az értékes belsőddel ha elmennek melletted az utcán, és senki nem is akar megismerni, mert senki figyelmét nem kelted fel. A gyakori is tele van "értékes vagyok mégsem kellek senkinek" lányokkal/fiúkkal és többnyire kiderül, hogy szürke kisegér, akit észre sem vesznek. Kiábrándító? Ha így fogod fel, el fogsz üldözni mindenkit magad mellől, és szépen átrakod magadat a "szép is vagyok, okos is, miért nem kellek senkinek? Túl válogatós vagyok?" kategóriába.
Nem, túl kukacoskodó, kattogós, szorongós leszel.
És előre kattogsz valami bődületes marhaságon.
Alakítsd ki a külsődet. Legyél szép, legyél vonzó is, ne csak értékes. És ha tényleg olyan értékes vagy, úgy is tudni fogod kivel állj szóba, az értékes ember többek között okos is és bölcs is valamilyen szinten.
Ép testben ép lélek. Ez a dolgok rendje :)
3-as vagyok.
Nem azt mondtam hogy ennyire lennél kövér, de férfiaknál kicsit másabb a dolog úgy értve hogy egy férfi 180 centivel 90kg-al is nézhet ki jól amíg egy nőnél az 1:1 is rossz arány.
Attól függ, mit értesz kövér alatt.
Lehet, hogy valójában jól nézel ki, csak egyike vagy azoknak, akiknek hibás az önképük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!