Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik nagyon ciki hogy 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nagyon ciki hogy 21 évesen nem tudok biciklizni se meg úszni se?

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 13:13
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
csak pótkerékkel tudok biciklizni de azt meg cikinek érezném :(
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem baj, még megtanulhatsz :D
 3/16 anonim ***** válasza:
Ami késik, nem múlik.
2015. máj. 21. 13:14
 4/16 anonim ***** válasza:
Nincs korhoz kötve! Csak bátran, hajrá!
2015. máj. 21. 13:22
 5/16 anonim ***** válasza:

nem volt alkalmad megtanulni? vagy félsz mindkettőtől? szívesen beszélgetnék veled ezekről.

A biciklizés még viszonylag alap dolog, amit nem ártana tudni, de nem tragédia, ha mégsem. Az úszás annyira nem alap, de ártani azt sem árt tudni. Nem mindeki tud úszni, biciklizni már jóval többen.

2015. máj. 21. 13:31
 6/16 anonim ***** válasza:
32%
Egy picit ciki azért, szerintem ezek alapvető dolgok, habár még mindig megtanulhatsz. Annyira azért nem nehéz.
2015. máj. 21. 13:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Én meg 30 vagyok és nem tudok rágóból lufit fújni meg fütyülni :D
2015. máj. 21. 14:02
 8/16 anonim ***** válasza:

én se tudok úszni. de mivel az alföld közepén vagyok, nem hiszem hogy valaha ezen múlna az életem. úgy értem, hogyha tenger mellett laknék, akkor biztos megtanultam volna, de így nem érzem magam rosszul. ha fürdőbe megyek akkor nem megyek be a mély medencékbe.

biciklizni már kicsit gázabb, de feltételezem hogy panelban laksz/laktál. még nem késő megtanulni, sőt nagyon hamar meglehet. én kb 1 hét nyári szünet alatt tanultam meg anno. nem vagyok profi meg néha van gond az egyensúlyommal, de nem estem még el soha.:)

szóval hajrá

amúgy nekem van párom és nem zavarja ha kicsit esetlen vagyok, vagy nem vagyok jó minden sportban.

2015. máj. 21. 14:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Potkerekkel? Azt hogy? :D Baj, mert en nagy bringas vagyok, igy hogy mennenk turazni? Sebaj, megtanitanalak nehany pipaert cserebe. :) Uszas nem para, nem vagyok egy nagy strandolo.
2015. máj. 21. 14:44
 10/16 opened paradise ***** válasza:

Ha ilyen lánnyal találkoznék,akkor megtanítanám,aközben is lehet szórakozni.

Fütyülni meg,eddig egy lány se tudott azok közül,akiket megismertem :D

2015. máj. 21. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!