Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mik azok a női megnyilvánulások amitől eldobjátok az agyatokat? ( jó értelemben)
ne haragudj de ez felszínes amit írtál. Ha a nők elájulnának a hajamtól hogyan turkálok benne, ide minden nőt. Kismacska nem jó? Szerintem csak te vagy így vele.
Engem pl taszít ha egy nő azt akarja ájuljak el, mert neki van melle, kidobja azt és kirívóan viselkedik persze csak a figyelemért. Na meg ha az a menő hogy dohányzik és nyomja a bulikát orrba szájba.
Engem a pozitív értékek nyűgöznek le. Ha van benne emberség, felvállalja hibáit büszkén, és nem eltitkolja, ha van humora,ha van önbecsülése, erős jellem de nem erőszakosan.
Aki nem ítél meg másokar a külső miatr mert valakinek nincs borostája, kiskutyája vagy nem pózol a konditeremben a száját nyaldosva. Aki nem nevet ki ha hibázom, ha más érdekel engem, amit őt, és nem utálkozik a világon, hanem próbálja jobbá tenni. Akivel beszélhetek száraz témákról, érzésekről, poénkodhatunk, majd röhögünk a fűben miközben néznek minket, mert csak mi vagyunk, magunk akkor, és nyitottak vagyunk, boldogak. Akiben látom gyermekeim anyját mert mosolyában benne van az építeni akarás, a pozitív hozzáállás és tudom higy egymásra bíizhatjuk magunkat, mert kölcsönös a dolog.
De csak egy ostoba fiúcska vagyok, aki sokat vár el. 24/f
14: Ez most nekem szól, vagy valamelyik előttem válaszolónak?
nem, nem más. mert engem ezek a gesztusok izgatnak fel úgymond.
felőlem lehet rúdtáncos, kirakhatja az árukat a pólójából, ha nincs hozzá belső, felőlem bármilyen gesztusokat csinálhat nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!