Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mik azok a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mik azok a női megnyilvánulások amitől eldobjátok az agyatokat? ( jó értelemben)

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy mi, nők, odavagyunk mikor egy pasi egy kiskutyát fog, feltűri az ingujját, beletúr a hajába, megnyalja a száját, stb. Fordított esetben, a pasiknak mik ezek az apróságok ? Kort is írjatok légy szíves :)
2015. máj. 18. 22:05
1 2 3
 1/25 Interferencia ***** válasza:
97%
Hol van kiskutyabolt?
2015. máj. 18. 22:08
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű dolgotok van. Elég egy mosoly.
2015. máj. 18. 22:11
 3/25 anonim válasza:
55%
Szerintem amiket leìrtál nem valami férfias,ne haragudj:D
2015. máj. 18. 22:14
 4/25 anonim ***** válasza:
Kisgyerekkel játszik.
2015. máj. 18. 22:14
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem jön be, amiket leírtál.

Ez változó.

2015. máj. 18. 22:20
 6/25 opened paradise ***** válasza:

Ebből kettőt állandóan csinálok,kösz,hogy szólsz!

Vigyor. De nem csak úgy,hanem mondjuk valaki pofára esik és látom,hogy ő is majd betojik :D

2015. máj. 18. 22:20
 7/25 anonim ***** válasza:
88%
Nekem volt egy ovistársam, Franciskának hívták, és mániája volt nekem mutogatni a punciját a folyosón. Hát ne tudd meg, hogy beleégett a retinámba.
2015. máj. 18. 22:22
 8/25 anonim ***** válasza:
26%

fogja a farkamat,csorog a nyála a szájából mintha öntenék,mocskosul beszél.És látni a szemében hogy riba**nc.

de a szemén kívül,már nyilván akkor látom mikor úgyis mind1

szóval nem nagyon van ilyen,ja de

ha egy lány verekszik egy másikkal.és elhordja mindennek

amúgy most elképzeltem egyik kezemben kiskutya,nyalom a számat,túrom a hajam,majd (lerakom a kiskutyát a földre) és feltűröm az ingujjam

orgasm!!!!!

2015. máj. 18. 22:24
 9/25 anonim ***** válasza:
Felmutatja a középső ujját vigyorog, ha észreveszi h nézed és hülye fejeket vág, ha motor van a közelében, ha könyv v vlmi olyan van nála ami arról árulkodik h vlmi okostojás..
2015. máj. 18. 22:59
 10/25 anonim ***** válasza:
72%
Buja mosoly, szenvedélyes pillantások, egyenes tartás /kiemeli a nőiességét, nem szégyelli/, beletúr a hajába, megharapja az ajkát, mosolygödröcske, elegáns rájátszás nélküli járás, affektálás mentes mimika, finom kézmozdulatok...stb :D
2015. máj. 18. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!