Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te milyen értelemben szereted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te milyen értelemben szereted a barátod/barátnőd?

Figyelt kérdés

Én egy 24 éves srác vagyok, 2 éve együtt a barátnőmmel. Szerintem már vele is maradok. Szeretem, de nem úgy, ahogy fiatal koromban képzeltem.

Mert úgy gondoltam, azért fogok szeretni valakit, mert egy gyönyörű, vonzó, elragadó természetű, bájosan szellemes lány lesz, aki mellett szerencsésnek érzem magam.

A barátnőmet pedig azért szeretem, mert úgy döntött, hibáim ellenére a társam lesz, és mert valószínűleg nem is találnék már jobbat.

Ti hogy vagytok ezzel? Létezik az első egyáltalán?

2014. dec. 17. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szó szoros vagy átvitt értelemben szoktam.
2014. dec. 17. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Amúgy boldogtalannak tűnsz, nem hinném, h ez a kapcsolat neked jót tesz..
2014. dec. 17. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:

ez inkább beletörődés a részedről, mint szerelem.

én sem tegnap jöttem össze a párommal, de határozottan az első verziót érzem (már persze, ő fiú, tehát a rá vonatkozó részekkel).

2014. dec. 17. 18:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, igazából csak valahol ki kellett mondjam, hogy nem ezt vártam...
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Miért ne létezne? Én nem lennék valakivel csak azért, mert örülök, hogy úgy döntött, hogy velem lesz, mi ez a hülyeség? :D A barátomat a tulajdonságai miatt szeretem, nem azért, mert örülök, hogy nem vagyok egyedül.
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem még nagyon sok nő megfog fordulni az életedben mire megtalálod az első-t.

Persze most úgy gondolod ,h csak ő létezik stb ,de nagyon fiatal vagy még.

25/f

2014. dec. 17. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, majd megváltozik a véleményed ebben a "vele is maradok" kérdésben, főleg így hogy már 2 év után nem tombolnak az érzelmek.....
2014. dec. 17. 18:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, köszi a válaszokat, de igazság szerint nem vagyok egy szép srác, és még is nagyok az igényeim ilyen téren. Szóval még így is szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan lánnyal járok akit úgy-ahogy vonzónak találok.
2014. dec. 17. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:
24 éves vagy... miért akarsz beleragadni egy kapcsolatba ennyi idősen???? Szórakozz ismerkedj, gyújts tapasztalatot, boldogtalan kapcsolatba ne maradj!
2014. dec. 17. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!