Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amióta bunkózok a lányokkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta bunkózok a lányokkal, miért lett egyre több lányismerősöm és miért lett azóta kétszer is barátnőm?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, kb 2-3 éve kezdtem el bunkózni arcoskodni a nőkkel meg nagy lett a pofám is miután kikerültem a középiskolából.. és meglett a sikere.. egy féléves és egy majdnem egyéves kapcsolatom is volt azóta meg csomó lány ismerősöm haver nőim..

előtte mindig az a szerény segítőkész őszinte jó kisfiú voltam, aki szeretett volna a lányok közelébe férkőzni, de mindig leugattak a lányok h egy kis csicska vagyok, de még a normális lányoknak is csak átmeneti barátként szolgáltam. és amióta paraszt módon viselkedek, azóta népszerűbb lettem a lányok körében.. de az a legdurvább, h olyan lányok körében is, akik kedvesek, normálisak, és őszinte megértő kedves jófiúkra vágyakoznak, tehát nem rám.. erre jövök én a tapló link hülye és ezek a lányok az én társaságomat azaz egy hülye nagypofájú bunkó társaságát élvezik.. holott nem erre vágynak és ezt ők is sokszor mondják.. többen is már mondták h szívesen el tudnák képzelni velem egy kapcsolatban is.

pedig ugyanaz a kisfiú vagyok aki évekkel ezelőtt nagyon szerette volna a lányok szívét meghódítani a kedves jellemével de ez nem ment. meg kellett változzak, de ez se túl jó mert úgy érzem szerepet játszok, részben jó is, mert csak így van esélyem a lányoknál, hogy észrevegyenek, részben rossz, mert nem vagyok teljesen önmagam, nem érzem jól magam a bőrömben.. de ha a lányoknak ez kell.. és a többségnek sajnos ez kell..

miért kell a lányoknak hazudni, h nekik nem a nagyszájú tapló kell, amikor a gyakorlat mindig megcáfolja az elméletet?

2015. máj. 18. 13:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%

"A kedves jófiú meg kiszámítható, unalmas és semmi izgalmas nincs a személyiségében, amit fel lehetne fedezni"

A probléma az, hogy ez nem igaz. Csak a jófiú esélyt sem kap, hogy megmutassa a személyisége izgalmas oldalát.

2015. máj. 18. 14:15
 22/28 anonim ***** válasza:

"Az ismerősök által kedves aranyosnak tartott fiú közölte velem (ugyan részegen), hogy csak azért nem akar velem járni, mert kicsi a mellem, lényegtelen, hogy amúgy személyiségben bejövök neki meg egyébként a kinézetemmel sincs baja, csak ez..."

És hány éves volt? 16? Az a nő aki tényleg normális társat keres 25 éves koráig biztosan megtalálja. Gimiben persze az ilyen esetek előfordulnak, mint amit írtál.

2015. máj. 18. 14:18
 23/28 anonim ***** válasza:

Azért itt durva szereotípiák, és általánosítások vannak.

Én 10 éve vagyok a férjemmel, én 21 ő 24 volt, amikor összejöttünk. Nem iszik, nem drogozik, nem bunkó, figyelmes, előzékeny, és a tenyerén hordoz. Sokat dolgozik, szabad idejét velünk és a hobbijával tölti. Egyáltalán nem kiszámítható, mai napig okoz meglepetést nekem, idegenekkel viszont távolságtartó, hideg.

Akkor ő most mi, mert nem a "bunkó" és nem is az "unalmas" kategória?

Arról már hallottatok, hogy nem fekete vagy fehér a világ?

Azért lett több lányismerősöd, mert nem nőket keresel magadnak, hanem lányokat, akiknek ez jó, mert macsó, meg menő. De hosszú távon nem kell ez nekik sem...

2015. máj. 18. 14:31
 24/28 anonim ***** válasza:
28%

"Én 10 éve vagyok a férjemmel, én 21 ő 24 volt, amikor összejöttünk."

A kérdés nem a harmincas korosztályról szól. Tíz éve még teljesen más világ volt. Az a generáció is más volt.

2015. máj. 18. 14:34
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

sosem volt más generáció az ember mindig vérszomjas állat volt csupán :D de ez nem off téma

nem olvastam végig a válaszokat,se a kérdését

de én pl természetemnél adódóan szeretek kicsit szurkálódni :D Az értelmesebb lányok értik a viccet

Én meg szeretek másokon viccelődni,beszólni.

Mert ez jó haha ki nem szeret? mindig más a legjobb vicc

nem kell egy nővel hímes tojásként bánni,meg játszani a lovagot,itt b***sszátok el

nem grófok vagytok se ti se a csaj.

sokkal jobb egy közvetlen srác aki oda oda szólogat ha úgy adódik nem néz el dolgokat és van önálló véleménye

meg nem esik hasra,azért mert valakinek pinája van.

és én magamat k*-urva rendesnek tartom ezek ellenére.Igazi modern úriember :,D

2015. máj. 18. 14:42
 26/28 anonim ***** válasza:
Te igy igazi tapló vagy kedves utolsó.
2015. máj. 18. 14:44
 27/28 anonim ***** válasza:
70%

25!

Azért más a viccelődés-csipkelődés, mint a bunkóság...

2015. máj. 18. 14:45
 28/28 anonim ***** válasza:

miért tapló az utolsó ?! Én meg neki adok igazat.

régen én is ott b @sztam el a nőknél, hogy sok mindent elnéztem neki.

Mára rájöttem, hogy nem szabad ilyennek lenni. Igenis meg kell mondani, ha nem tetszik valami.

Ha normális velem a nő, nem csal meg, megértő, stb...akkor a tenyeremen hordozom.

Nekem is jólesik , illetve jó érzéssel tölt el, ha igyekszem egy nővel éreztetni, hogy ő NŐ!

Pl számomra alap dolog, hogy kinyitom neki az ajtót, és előre engedem, kedveskedem neki néha egy virággal, bon-bonnal, egy tábla csokival, vagy bármivel.

DE!!!! Ha azt veszem észre, hogy bunkózik velem, megpróbál anyagilag lehúzni, lenéz, netán megcsal (megcsalásnál egyből lapát), akkor akár néhány meggondolatlan szó is kicsúszhat a számon. Soha nem ütnék meg egy nőt, de biztos "elbeszélgetnék" vele.

Én is természetemből fakadóan szeretek szavakkal csipkelődni, viccesen oda-oda szólni embereknek, és én is értem és értékelem a hasonló jellegű, rám irányuló poénokat :P

22/F

2015. máj. 18. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!