Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amióta bunkózok a lányokkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta bunkózok a lányokkal, miért lett egyre több lányismerősöm és miért lett azóta kétszer is barátnőm?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, kb 2-3 éve kezdtem el bunkózni arcoskodni a nőkkel meg nagy lett a pofám is miután kikerültem a középiskolából.. és meglett a sikere.. egy féléves és egy majdnem egyéves kapcsolatom is volt azóta meg csomó lány ismerősöm haver nőim..

előtte mindig az a szerény segítőkész őszinte jó kisfiú voltam, aki szeretett volna a lányok közelébe férkőzni, de mindig leugattak a lányok h egy kis csicska vagyok, de még a normális lányoknak is csak átmeneti barátként szolgáltam. és amióta paraszt módon viselkedek, azóta népszerűbb lettem a lányok körében.. de az a legdurvább, h olyan lányok körében is, akik kedvesek, normálisak, és őszinte megértő kedves jófiúkra vágyakoznak, tehát nem rám.. erre jövök én a tapló link hülye és ezek a lányok az én társaságomat azaz egy hülye nagypofájú bunkó társaságát élvezik.. holott nem erre vágynak és ezt ők is sokszor mondják.. többen is már mondták h szívesen el tudnák képzelni velem egy kapcsolatban is.

pedig ugyanaz a kisfiú vagyok aki évekkel ezelőtt nagyon szerette volna a lányok szívét meghódítani a kedves jellemével de ez nem ment. meg kellett változzak, de ez se túl jó mert úgy érzem szerepet játszok, részben jó is, mert csak így van esélyem a lányoknál, hogy észrevegyenek, részben rossz, mert nem vagyok teljesen önmagam, nem érzem jól magam a bőrömben.. de ha a lányoknak ez kell.. és a többségnek sajnos ez kell..

miért kell a lányoknak hazudni, h nekik nem a nagyszájú tapló kell, amikor a gyakorlat mindig megcáfolja az elméletet?

2015. máj. 18. 13:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
33%

Valószínűleg a barátnőid is olyanok voltak, akik megérdemlik a bunkózást.

Normális, magát valamire is tartó lányként mondom, az ilyeneket nagy ívben elkerülöm, kell a francnak egy s.g.gfej. mikor annyi rendes és figyelmes srác van.

2015. máj. 18. 13:21
 2/28 anonim ***** válasza:

"a gyakorlat mindig megcáfolja az elméletet"

Hosszútávon azért nem így van. Gondolom nem ilyen lányt szeretnél feleségül venni...

2015. máj. 18. 13:25
 3/28 anonim ***** válasza:
73%

"Normális, magát valamire is tartó lányként mondom, az ilyeneket nagy ívben elkerülöm, kell a francnak egy s.g.gfej. mikor annyi rendes és figyelmes srác van."

Az a baj drága hölgyem, hogy az ilyen mondataitokat már baromira nehéz elhinni. Nekem is van kismillió nőismerősöm, aki normális barátot akar és éppen azt hangoztatja, mint te. Amikor viszont ott áll egy normális kedves (és nem papucs) srác előtte, meg a kihaénnem bunkó, macsó alfahím, akkor mindig a bunkót választják. Szóval az ilyen mondataitok nálam, alapból hazugság számba mennek, mert önmagatoknak is hazudtok. Sajnos.

2015. máj. 18. 13:26
 4/28 anonim ***** válasza:
87%
Senkinek nem kell nagypofájú tapló. Amit leírtál, az egy érdekes pszichológiai jelenség kiforratlan személyiségeknél.. Nagypofájú taplóként bizonyára jó társasági ember vagy, népszerű, sokan vesznek körül, az ilyen alakokhoz csapódni pedig növeli az ember személyes népszerűségét. Azok a normális, szerény lányok, akik el tudnák veled képzelni kapcsolatot, valójában beleestek ugyanabba a csapdába, amibe te, vagyis mást erőltetnek magukra, mint amik valójában, hogy jobban tudjanak érvényesülni a társaságban. Ha hozzád tartoznának, lehet nem lenne ideális a kapcsolat, de népszerűbbek lennének. Hossz távon viszont mindenképpen kiábrándulnának ebből a dolgoból, és keresnek magukhoz való normális pasit, akit a pofára esés után már meg tudnak becsülni. Melletted pedig csak a nagypofájú, tapló lányok érzik jól magukat hosszú távon, akiket viszont te nem fogsz elviselni, mert mélyen belül más a jellemed. Neked kizárólag érdekkapcsolataid lehetnek a mostani helyzetedben, vagyis te azt gondolod, manipulálsz és kihasználsz másokat, miközben ők ugyanezért mennek bele a dologba, hogy felhasználjanak a saját érvényesülésük érdekében. Majd egyszer felnősz, és rájössz, hogy semmi értelme mások szeretetének, ha nem azt az embert szeretik, aki vagy.
2015. máj. 18. 13:26
 5/28 anonim ***** válasza:
23%

"Hosszútávon azért nem így van. Gondolom nem ilyen lányt szeretnél feleségül venni..."

Hosszútávon a dolog úgy néz ki, hogy amikor, a csajt végigkefélte, két focicsapatnyi bunkó, akkor keres egy balek normális srácot, aki eltartja, és aki mellett félrekefélhet. B lehetőség, a csaj teherbe esik és keres valami marhát, aki felneveli más kölykét. Sajnos a fiatal magyar nők körében ezek a tendenciák.

2015. máj. 18. 13:28
 6/28 anonim ***** válasza:
70%

Itt egy példa hogy a nők maguk sem tudják mit akarnak.

Egy jó kisfiú kell nekik elméletben, gyakorlatban pedig a bunkó nekik az igazi.

Csak ne legyen olyan hülye jó kisfiú aki felneveli a rossz gyerekét:D

2015. máj. 18. 13:29
 7/28 anonim ***** válasza:

"Majd egyszer felnősz, és rájössz, hogy semmi értelme mások szeretetének, ha nem azt az embert szeretik, aki vagy."

Így legalább kap szeretetet. Az eredeti énjét csak kihasználnák, megaláznák és tönkretennék a drága hölgyek. Semmi mást nem kapna csak magányt.

2015. máj. 18. 13:31
 8/28 anonim ***** válasza:
régen nyuszi voltál most meg határozott...nem a nagyképűség ami fontos szerintem...
2015. máj. 18. 13:34
 9/28 Interferencia ***** válasza:
71%
A 4. válasz tetszik. :) Ez is mutatja, mennyire buták az emberek.
2015. máj. 18. 13:34
 10/28 anonim válasza:

Érdekes ez a kérdés az pedig még inkább hogy ki mit válaszol.Ez személyiség függő is,ki mit tapasztal és mit tud mondani.Szerintem a kérdésben a második bekezdésben leírtak már ütik egymást.

Gyakorlatilag a négyes válaszolóval értek egyet.

2015. máj. 18. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!