Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta bunkózok a lányokkal, miért lett egyre több lányismerősöm és miért lett azóta kétszer is barátnőm?
23 éves vagyok, kb 2-3 éve kezdtem el bunkózni arcoskodni a nőkkel meg nagy lett a pofám is miután kikerültem a középiskolából.. és meglett a sikere.. egy féléves és egy majdnem egyéves kapcsolatom is volt azóta meg csomó lány ismerősöm haver nőim..
előtte mindig az a szerény segítőkész őszinte jó kisfiú voltam, aki szeretett volna a lányok közelébe férkőzni, de mindig leugattak a lányok h egy kis csicska vagyok, de még a normális lányoknak is csak átmeneti barátként szolgáltam. és amióta paraszt módon viselkedek, azóta népszerűbb lettem a lányok körében.. de az a legdurvább, h olyan lányok körében is, akik kedvesek, normálisak, és őszinte megértő kedves jófiúkra vágyakoznak, tehát nem rám.. erre jövök én a tapló link hülye és ezek a lányok az én társaságomat azaz egy hülye nagypofájú bunkó társaságát élvezik.. holott nem erre vágynak és ezt ők is sokszor mondják.. többen is már mondták h szívesen el tudnák képzelni velem egy kapcsolatban is.
pedig ugyanaz a kisfiú vagyok aki évekkel ezelőtt nagyon szerette volna a lányok szívét meghódítani a kedves jellemével de ez nem ment. meg kellett változzak, de ez se túl jó mert úgy érzem szerepet játszok, részben jó is, mert csak így van esélyem a lányoknál, hogy észrevegyenek, részben rossz, mert nem vagyok teljesen önmagam, nem érzem jól magam a bőrömben.. de ha a lányoknak ez kell.. és a többségnek sajnos ez kell..
miért kell a lányoknak hazudni, h nekik nem a nagyszájú tapló kell, amikor a gyakorlat mindig megcáfolja az elméletet?
"Így legalább kap szeretetet. Az eredeti énjét csak kihasználnák, megaláznák és tönkretennék a drága hölgyek. Semmi mást nem kapna csak magányt."
23 éves a kérdező. A belső értékeket csak később kezdik el megbecsülni az emberek (tisztelet a kivételnek). Előbb néhány bunkó jól pofára ejti a normális csajokat, aztán ráébrednek, hogy valójában nem erre van szükségük, és keresnek normális srácot. Ténylegesen úgy gondolom, hogy ezzel az életvitellel csak ugródeszka lesz a nőknek, akik végül boldog párkapcsolatban végzik, ő maga viszont megmarad a nagypofájú bunkó szerepében, aki beszorul egy skatulyába. 20 éves kora előtt próbált utoljára normálisan csajozni, azt pedig mind tudjuk, hogy abban az életkorban a lányok még tapasztalatlanok és naivak, a bunkó szépfiú kell nekik. 25 fölött egyre többen ébrednek fel ebből a hamis álomvilágból, a kérdezőnek viszont már nem lesz lehetősége mellettük megállapodni, mert ő is csak egy bunkó szépfiú lesz a szemükben. Az az életvitel, ami most 23 évesen jó ötletnek tűnik, az óriási hátrányára fog válni a későbbiekben.
"Szóval az ilyen mondataitok nálam, alapból hazugság számba mennek, mert önmagatoknak is hazudtok. "
Nyilván, te már csak jobban tudod, hogy miért rendes férfit választottam férjnek egy segg helyett.
Én most vagyok 25 éves. A korosztályomban a nők részéről még mindig azt tapasztalom, hogy legyen bunkó, határozott, nagypofájú, kihaénnem melldöngető kigyúrt vadállat az illető, különben nem férfi. Ó és meglehetősen művelt társaságokban mozgok tehát mégt azt sem lehet mondani, hogy a környezet rossz.
Ami meg a 25 feletti nőket illeti, én nehezen tudnám elhinni egy olyan nőről, akinek addig csak bunkó pasijai voltak, hogy hirtelen én kellek neki. Arról nem is beszélve, hogy ez büszkeség kérdése is, amikor fiatal volt nem voltam jó, most pedig, hogy kezd öregedni, kifutni az időből hirtelen jó lettem? Meg milyen értékrendje van egy olyan nőnek aki összejön egyáltalán egy tipikus bunkóval, és kinek lenne gusztusa közeledni egy ilyen priuszos nő felé? Nekem nem.
"Egy értelmes nőt nem ez izgat..."
Akkor úgy tűnik, hogy az értelmes nő iszonyatos hiánycikk.
Nem mondtam hogy nem hiánycikk az értelmes nő!;)
sajnos ritka
Az ismerősök által kedves aranyosnak tartott fiú közölte velem (ugyan részegen), hogy csak azért nem akar velem járni, mert kicsi a mellem, lényegtelen, hogy amúgy személyiségben bejövök neki meg egyébként a kinézetemmel sincs baja, csak ez...
A bunkó srácoknál legalább tudja az ember mire számítson. Bár én nem kezdenék velük. Inkább maradok egyedül. Legalább minden figyelmem a karrieremre összpontosíthatom, juhúúú....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!