Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csodálkoznak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak a nők azon, hogy ilyen kevés rendes pasi van?

Figyelt kérdés
Hiszen ők tettek minket ilyen érzéketlenné a sok bántással amit okoztak nekünk
2015. máj. 17. 23:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Téged személy szerint milyen bántás ért? Mert kövezzetek meg, de én egy pasit sem ismerek, akit bármilyen nő bántott volna. De komolyan, milyen bántás? Nem tetszettél neki és lerázott vagy mi? Fizikailag? Én a pasikra nem mondanám azt, hogy érzéketlenek, csak túl nagy a szexuális igényük és a média akkora ösztönlényeket csinált az egész társadalomból (nem csak a férfiakból), hogy szörnyű. De személy szerint nem gondolom, hogy azért lennének "érzéketlenek" a pasik, mert a nők "megbántották" őket.
2015. máj. 18. 00:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Én rendes pasi vagyok csak azért hogy akinek ez kell az is könnyebben találjon:D
2015. máj. 18. 08:27
 13/13 anonim ***** válasza:
62%

Ilyen hozzáállással úgy se hiszed el kérdező, de nekem eddig csak rendes pasim volt. Nem nehéz ilyeneket találni. Csak ők nem félnek szembenézni magukkal és nem másokat okolnak mindenért.

Amúgy, honnan veszed, hogy csodálkoznak? És miért beszélsz a többi pasi nevében? A válaszok azért elég szépen mutatják, hogy nem mind gondolják ugyanazt mint te.

2015. máj. 18. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!