Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van még a legrondább lányoknak is barátja? És aki szép, intelligens, művelt, érdeklődő az miért marad gyakran egyedül?
Mert ilyenek az emberek, láthattad, néhol milyen válaszokat kaptál. Többségében azt gondolják, hogy "biztos valami gikszer van vele" látnak valamit, ami tényleg mindenképp passzolni látszik, és azt hiszik, ez csak a látszat.
És nem akarnak csalódni.
Legtöbben pedig gyávák is ahhoz, hogy a magas lécet akarják megugrani, a legszebb barátnőnk, aki tényleg egy valódi szépség, magas, szőke, hosszú hajú, kitűnő alakú, doktorált, segítőkész, rendes emberileg is, évek óta nem talál magához illő párt. És tényleg nincs vele semmi probléma, egyszerűen sok férfinak macerás lépést tartani vele, valami falsch képzelgésből kifolyólag, hogy hú itt nem tudom mekkora dolgokat kell nyújtani. Pedig ez a leányzó is örülne, ha valaki egyszerűen szeretné és nem állandóan versenyezni és megfelelősdit játszani akarna, egyszerűen, éretten vélekedne.
Nem akarom persze a férfiakra se fogni egyértelműen, vannak álnok nők, de akkor se szabad a próbálkozást nem vállalni, igenis a megmérettetés releváns.
Kérdező!!
Én teljes mértékben egyet értek veled!!
Nekem se a külső a legfontosabb bár számomra elég lényeges és elismerem sokszor válogatok is mert én nem tudnék egy olyannal együtt élni akihez nem vonzódom. Illetve olyannal se aki egy tapló, szóval nem kell nekem tökéletes, csak hát igen.. nézzen ki valahogy és legyen udvarias, kedves, figyelmes stb. Pont ma szakadt el nálam a cérna, mert ma rengeteg szerelmes párt láttam és olyan jó lenne ha végre megtalálnám én is azt akivel letudnám élni az életem.. jó lenne végre szerelmesnek lenni, érezni hogy valaki tényleg szeret, illetve viszont szeretni. Talán ez a karma mert mikor fiatalabb voltam lett volnapár normális jóképű srác akivel találkozgattam és inkább nemet mondtam, mind ezt a félelem miatt, mert féltem a csalódástól illetve a kapcsolatoktól és neméreztem magam elég érettnek ezekhez a dolgokhoz..szóval talán én így kapom vissza. Aztán remélem egy idő után minden helyre áll. Neked is sok sikert!
És bocsi hogy ennyit írtam, csak ma tényleg "depis" lettem kicsit és jól esett leírni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!