Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van még a legrondább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van még a legrondább lányoknak is barátja? És aki szép, intelligens, művelt, érdeklődő az miért marad gyakran egyedül?

Figyelt kérdés
Nem nagyképűségből írom mindezt, ez csak tapasztalat. Vagy mindenki megtalálja előbb-utóbb a párját?
2015. máj. 16. 19:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Most írtam, hogy nem a külső nekem a legfontosabb, de ne zavarjon.. Amúgy sem rondázok le minden lányt, de szerintem mindenki ismer néhány olyan embert, akinél valamivel szebbnek tartja magát. Miért, jobb lenne, ha azon siránkoznék, hogy jaj de csúnya vagyok, és nálam mindenki szebb? Ha nincs egy egészséges önbizalmam, akkor hogyan várjam el mástól, hogy elfogadjon?
2015. máj. 16. 20:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Ne legyünk már álszentek.. Nem azt állítottam, hogy én vagyok a legszebb, legjobb nő a világon, csak elszomorít, hogy még az előnytelenebb kinézetű nők is boldogok, meg találnak maguknak párt. Nem arról van szó, hogy lenézem őket, miért tenném? Sajnálom, ha ez jött le belőle, ez csak egy ártatlan megfigyelés volt.
2015. máj. 16. 20:35
 13/24 anonim ***** válasza:
Amúgy is mi az, hogy "ronda". Szerintem ez relatív. Lehet, hogy az a gyönyörű intelligens blablabla... valakinek csúnya és az a csúnya valakinek az isten. Amúgy is lehet, hogy többet tud adni egy olyan lány aki nem úgy viselkedik mintha a seggéből rántott volna ki csak azért mert szimmetrikusabb az arcszerkezete, vagy tengerkék a szeme ezáltal szebbnek látja magát másoknál és sokan mások is...
2015. máj. 16. 20:44
 14/24 anonim ***** válasza:
Vagy nem gondolod, hogy esetleg az a "ronda lány" belülről ezerszer különb? Vagy a "ronda lány" nem lehet intelligensebb, műveltebb, érdeklődőbb? Az a legszebb kapcsolat szerintem ami bekötött szemmel s létrejönne. Nem lehet, hogy egy kicsit magadba kellene nézned?
2015. máj. 16. 20:50
 15/24 anonim ***** válasza:
A szép és művelt lányok válogatnak, mivel megtehetik. Inkább vannak egyedül egy ideig mint hogy összejöjjenek olyannal aki se külsőleg, se belsőleg úgymond nem az ő színvonaluk. Kivárnak a megfelelőre. Lehet nekik kevesebb kapcsolatuk van az életük során, de azt a keveset tudatosan választják. Minőségre hajtanak.
2015. máj. 16. 20:55
 16/24 A kérdező kommentje:
Ennyi.
2015. máj. 16. 21:41
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem nagyképűségből mondom, de én is elég szépnek mondható vagyok, nem is buta, viszonylag művelt. Mégsem maradtam egyedül.

Nem bántásként írom, de veled valami más baj lehet.

2015. máj. 16. 21:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Mit nem adnék egy olyan lányért, mint Te, Kedves Kérdező...
2015. máj. 17. 07:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Láttam, hogy írtad, hogy nem a külső neked a legfontosabb, csak éppen nem hiszem el, mert minden lánynak az a legfontosabb.
2015. máj. 17. 08:52
 20/24 PearlDiver ***** válasza:

Nem igaz, hogy a legrondábbaknak is van barátja. Az sem, hogy a szépek, intelligensek és műveltek egyedül maradnak.

Kérdező, szerintem neked csak szűk a látóköröd, javaslom hogy szélesítsd egy kicsit. Keress új közösségeket, láss világot!

2015. máj. 17. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!