Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Sajnos híznom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Sajnos híznom kellet egy súlyos betegség miatt. Mennyire lett taszító az alakom? Nagyon rossz? Vagy felválalható?

Figyelt kérdés

17/L

170cm vagyok. Szerintetek hány kg lehetek?

a képek:

[link]

[link]

sokat sírok az alakom miatt, összeérnek a belsőcombjaim, hiába kardiózok már közel 2 hónapja, nem eszek lisztes kajákat, sem tésztákat és pékárukat sem, az édességeket is kiiktattam:( de mind hiába:((

2015. máj. 13. 10:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
De vékony a csípőd. Egyébként meg ha javítani akarsz magadon, növessz izmokat a combodra, mert így teljesen semmilyen.
2015. máj. 13. 13:17
 22/33 Scav ***** válasza:
Először is nem gáz az alakod, jó az alapanyag. Ne kardiózz állandóan mert szart sem ér ha csak azt nyomatod. Súlyzós edzések kellenek, hogy legyenek izmaid. Több izom = több kalória égetése. Nem kell szétgyúrni magad, de mindenképpen kell a súlyzós edzés. Karra, lábra, mindenre kell edzeni. Szép formát ad. És segít fogyni. Fehérjebevitelre figyelj.
2015. máj. 13. 13:49
 23/33 szandi1993 válasza:
Akkor az én combjaimat néznéd meg. Aztán már 11kg-ot fogytam 160cm magas vagyok és most vagyok 55kg.
2015. máj. 13. 20:33
 24/33 anonim válasza:

Nehogy fogyózz!!!

Teljesen jó az alakod, de tényleg :)

Saját tapasztalat, hogy egy családi dolog miatt minden héten szinte le kellett adnom általában 2-4 aztán később már 5 kilót hétről hétre ami annyira rendellenes volt hogy az tolsó nagy megmérettetés előtt 2 hét alatt 8 kilót dobtam le és egy hónapig tartottam azt a súlyt....aztán hazakerültem és anyum várt meg örült nekem, csak az nem tettszett neki hogy olyan vagyok mint egy deszka amit most csiszoltak és a tipli a jobb szemem alatt :/

Annyira össze volt szűkülve a gyomrom hogy egy kis szelet rántott hústól tele lettem...aztán elkezdtem rendesen levest és főzeléket meg mindenféle finomat enni es pàr nap alatt visszszedtem a normális sùlyom :)

a hátrányaim azok hogy még ennek 2 éve volt es még 2 év után sem múltak el a combom belső részéről a striák, továbbá sokszor van gyomorrontásom és emésztési zavaraim...De örülök hogy vége ennek és anyummal tudok élni meg a két öcsémmel :)

Persze a testmozgás kell, de csak addig amég az az egészség rovására nem megy, ezt figyelembe kell venni.

meghát a fiúk sem tudnak egy csontvázzal és némi bőrrel mit kezdeni ;)

18/L

2015. máj. 14. 00:10
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Helyes, hogy nem anorexiásként nézel ki. De húzzál el orvoshoz, aki segít helyretenni a testkép zavarodat!

Én meg 41 vagyok a 169-hez, és hányni tudnék magamtól.

De én TÉNYLEG súlyos beteg vagyok, túl egy sugárkezelésen, nem hüye hiszti a bajom, mint neked!

2015. máj. 14. 15:16
 26/33 anonim ***** válasza:
49%
10-es,beteges hogy valaki jól akar kinézni? Szerintem az beteges hogy valaki nem törődik magával..
2015. máj. 18. 07:01
 27/33 A kérdező kommentje:
Az azért nem igaz, hogy nem törődök magammak.... Igaz nem vagyok megelégedve magammal, de azért az hogy beteges hogy nem törődök magammal, az nagy hazugság
2015. máj. 18. 10:25
 28/33 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanolyan alakod van, mint nekem, ez alapján 58 kilóra tippeltelek volna.

Reálisan nézve neked is, meg nekem is jó alakunk van, de én meg tudom érteni, hogy zavar téged a belső combod, mert én is megőrülök az enyémtől. Viszont a dologhoz hozzátartozik az, hogy én 2 évig bulimiás voltam, emellett volt egy elég durva testképzavarom, amivel a mai napig küzdök, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy NE ess abba a hibába, amibe én estem.

2015. máj. 18. 21:00
 29/33 A kérdező kommentje:
Én is voltam bulimiás és anorexiás is... Az volt az a súlyos betegség
2015. máj. 19. 05:10
 30/33 anonim ***** válasza:

Akkor viszont nagyon sajnalom, es remelem, mar jobban vagy. :(

(Utolso voltam)

2015. máj. 19. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!