Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Sajnos híznom kellet egy súlyos betegség miatt. Mennyire lett taszító az alakom? Nagyon rossz? Vagy felválalható?
17/L
170cm vagyok. Szerintetek hány kg lehetek?
a képek:
sokat sírok az alakom miatt, összeérnek a belsőcombjaim, hiába kardiózok már közel 2 hónapja, nem eszek lisztes kajákat, sem tésztákat és pékárukat sem, az édességeket is kiiktattam:( de mind hiába:((
Nehogy fogyózz!!!
Teljesen jó az alakod, de tényleg :)
Saját tapasztalat, hogy egy családi dolog miatt minden héten szinte le kellett adnom általában 2-4 aztán később már 5 kilót hétről hétre ami annyira rendellenes volt hogy az tolsó nagy megmérettetés előtt 2 hét alatt 8 kilót dobtam le és egy hónapig tartottam azt a súlyt....aztán hazakerültem és anyum várt meg örült nekem, csak az nem tettszett neki hogy olyan vagyok mint egy deszka amit most csiszoltak és a tipli a jobb szemem alatt :/
Annyira össze volt szűkülve a gyomrom hogy egy kis szelet rántott hústól tele lettem...aztán elkezdtem rendesen levest és főzeléket meg mindenféle finomat enni es pàr nap alatt visszszedtem a normális sùlyom :)
a hátrányaim azok hogy még ennek 2 éve volt es még 2 év után sem múltak el a combom belső részéről a striák, továbbá sokszor van gyomorrontásom és emésztési zavaraim...De örülök hogy vége ennek és anyummal tudok élni meg a két öcsémmel :)
Persze a testmozgás kell, de csak addig amég az az egészség rovására nem megy, ezt figyelembe kell venni.
meghát a fiúk sem tudnak egy csontvázzal és némi bőrrel mit kezdeni ;)
18/L
Helyes, hogy nem anorexiásként nézel ki. De húzzál el orvoshoz, aki segít helyretenni a testkép zavarodat!
Én meg 41 vagyok a 169-hez, és hányni tudnék magamtól.
De én TÉNYLEG súlyos beteg vagyok, túl egy sugárkezelésen, nem hüye hiszti a bajom, mint neked!
Pontosan ugyanolyan alakod van, mint nekem, ez alapján 58 kilóra tippeltelek volna.
Reálisan nézve neked is, meg nekem is jó alakunk van, de én meg tudom érteni, hogy zavar téged a belső combod, mert én is megőrülök az enyémtől. Viszont a dologhoz hozzátartozik az, hogy én 2 évig bulimiás voltam, emellett volt egy elég durva testképzavarom, amivel a mai napig küzdök, és szeretnélek figyelmeztetni, hogy NE ess abba a hibába, amibe én estem.
Akkor viszont nagyon sajnalom, es remelem, mar jobban vagy. :(
(Utolso voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!