Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Sajnos híznom kellet egy súlyos betegség miatt. Mennyire lett taszító az alakom? Nagyon rossz? Vagy felválalható?
17/L
170cm vagyok. Szerintetek hány kg lehetek?
a képek:
sokat sírok az alakom miatt, összeérnek a belsőcombjaim, hiába kardiózok már közel 2 hónapja, nem eszek lisztes kajákat, sem tésztákat és pékárukat sem, az édességeket is kiiktattam:( de mind hiába:((
54 kilósra tippelnélek. hasonló magas vagyok, alkatra is ilyesmi, csak vastagabbak a lábaim. szerintem te is hízhatnál még combra, vagy karcsúsíthatnád a derekad, mert kicsit aránytalan így, de amúgy teljesen rendben van az alakod, nem vagy kövér..
20L
az a targédia , hogy összeér a combod? Azért mert az amcsik kitalálták, hogy az trendi akinek a 2 lába közt 1 labdát át lehet dogni? Nem vagy normális se, meg kövér se.
A nők 90%-ának nem üreges a combja, ha fizetnének se szeretnék olyat.
Hol vagy te kövér?
Nem is értem mi alapján lennél az...
Mondta neked valaki, vagy miből jöttek ilyen gondolatok a fejedbe???
Fiúként mondom hogy nem vagy kövér...
Nehogy ilyet merj magadról gondolni. Fogadok hogy a ,,jó'' barátnőid beszélik tele a fejed ilyenekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!