Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Sajnos híznom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Sajnos híznom kellet egy súlyos betegség miatt. Mennyire lett taszító az alakom? Nagyon rossz? Vagy felválalható?

Figyelt kérdés

17/L

170cm vagyok. Szerintetek hány kg lehetek?

a képek:

[link]

[link]

sokat sírok az alakom miatt, összeérnek a belsőcombjaim, hiába kardiózok már közel 2 hónapja, nem eszek lisztes kajákat, sem tésztákat és pékárukat sem, az édességeket is kiiktattam:( de mind hiába:((

2015. máj. 13. 10:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
TÖK JÓ ALAKOD VAN! :O
2015. máj. 13. 10:56
 12/33 anonim ***** válasza:

54 kilósra tippelnélek. hasonló magas vagyok, alkatra is ilyesmi, csak vastagabbak a lábaim. szerintem te is hízhatnál még combra, vagy karcsúsíthatnád a derekad, mert kicsit aránytalan így, de amúgy teljesen rendben van az alakod, nem vagy kövér..

20L

2015. máj. 13. 11:06
 13/33 A kérdező kommentje:
igen 54kg vagyok:) a derekam meg 64cm.
2015. máj. 13. 11:08
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

az a targédia , hogy összeér a combod? Azért mert az amcsik kitalálták, hogy az trendi akinek a 2 lába közt 1 labdát át lehet dogni? Nem vagy normális se, meg kövér se.

A nők 90%-ának nem üreges a combja, ha fizetnének se szeretnék olyat.

2015. máj. 13. 11:12
 15/33 anonim ***** válasza:

Hol vagy te kövér?

Nem is értem mi alapján lennél az...

Mondta neked valaki, vagy miből jöttek ilyen gondolatok a fejedbe???

2015. máj. 13. 11:21
 16/33 A kérdező kommentje:
mondták is, meg látom is hogy vastag. Jó anyum azt mondta, hogy azért érnek össze mert vékony a csípőm. Na de a csípőm se vékony....
2015. máj. 13. 11:27
 17/33 anonim ***** válasza:
Buta vagy. :D Ez ku..a jó alak!!!
2015. máj. 13. 12:22
 18/33 anonim ***** válasza:
49%

Fiúként mondom hogy nem vagy kövér...

Nehogy ilyet merj magadról gondolni. Fogadok hogy a ,,jó'' barátnőid beszélik tele a fejed ilyenekkel

2015. máj. 13. 12:34
 19/33 anonim ***** válasza:
Jezusom!! Komolyan emiatt aggodsz??!! Jo alakod van! Ha szeretnel szalksodni, akkor sportolj, m azzal lehet az izmokat fejleszteni, nem pedig nem evessel.
2015. máj. 13. 13:11
 20/33 anonim ***** válasza:
Mennyi a BMId?
2015. máj. 13. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!