Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két szerelmem van: a barátnőm és a bab. A barátnőm viszont megőrül, ha fingok. Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 00:07
22/40 anonim válasza:
van egy barátnőm: a beceneve BAB! ha vele összejössz, soha nem kell lemondanod a babról! :D
23/40 anonim válasza:
én lány vagyok és imádom a babot. én a babot választanám,vagy ólmot öntetnék a csajod orrába.
24/40 anonim válasza:
a bab nem csal meg
a bab nem féltékeny
a bab nem szabja meg mit nézzetek a tv-ben
a babra nem kell költeni
a bab ehető
a bab az..az bab!
a babnál már csak a sör a jobb:)
25/40 anonim válasza:
- Mi ez? Hagymás bab?
- Nem. Krumplis hal.
26/40 anonim válasza:
-Én is szeretem a hagymás babot!
-Ha nem haragszol ez az enyém..
28/40 anonim válasza:
Beans beans,
the musical fruit,
the more you eat,
the more you toot.
The more you toot,
the better you feel,
so let's have beans
for every meal!!!
(Kelly Family: Rock'n roll stole my soul)
29/40 bemblebeee válasza:
Nah itt már nem BABra megy a játék!:D
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!