Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljes szörtelenítés férfiaknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljes szörtelenítés férfiaknak?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok? Egy férfinak szükséges szörtelenítést végeznie a teljes testén?

Elsősorban nők válaszát várom, de férfiak is kifejthetik véleményüket :)

2010. febr. 23. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
hát ha úgy akar kinézni mint egy búza meztelen csiga akkor hajrá:) l/17
2010. febr. 23. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
b*zie vagy?
2010. febr. 23. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:
A férfiasság egyik jellemzője, hogy szőrösebb, mint a nő.
2010. febr. 23. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyre több b*zi van az országban. Lassan menekülni kell, hogy nehogy valaki s*ggbe rakjon.
2010. febr. 24. 07:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Én férfiként azt mondom, hogy kell egy kis szőr, ez része a férfiasságnak. De a nőknek erről biztosan van kialakult véleményük.
2010. febr. 24. 08:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Hónalját ne lehessen befonni de azért ne legyen teljesen sima sem, alul teljesen sima. Arcon szakáll vagy borosta akinek jól áll. Szerintem ennyi bőven elég, máshol legyen csak szőrös, de természetesen normális keretek között. Nem tudnám elviselni, ha a barátom olyan csupasz lenne, mint egy nő...
2010. febr. 24. 14:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, csak ismerek ilyeneket és kaptam már szemrehányást nőtől a szőrös lábamért :))
2010. febr. 24. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor azt dobd a p*csába.
2013. máj. 3. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!