Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi így gondolkozik a nőkről?
#10 Miért kéne tisztelniük téged a "kis pisiseknek"? Mert lenézel minden nőt? Nagy érdem...
Hol írtam, hogy én közülük szeretnék valakit maga mellé? Mert szerintem sehol. Ezt már csak te képzelted bele, mint ahogy valószínűleg a további mondókádat is.
Most mindenki tagadja, de lássuk be, ezen az oldalon is a legtöbb cálasz ilyen attitüdöt közvetít
Igen, szo orú és szégyenletes
de pánikra semmi ok, sok normális férfi van még! Az ilyen trágyákat eg egyszerűbb ignorálni... aki nem tudja tisztelni a nőt, az nem méltó a társaságára!:)
21F
Én inkább azt mondanám, hogy ez a "dugható-nemdugható" skála az origó... Ez egy annyira leegyszerüsitett skála amit minden pasi megért... Tehát ha oylan társaságban vagy akik nem ismerik egymás igényeit a nők felé akkor ők is észlelik ezt és igy ezt a legegyszerübb skálát választják a társalgás elindításához.
Ha megpillantok egy nőt akkor én sem azon fogok filozofálni hogy milyen jegyet kaphatott Töriből... Ha nem ismrsz egy lányt akkor tényleg legelöször azt méred fel hogy jó nő e vagy nem tehát -> "dugható, nem dugható".
Minél jobban megismernek egy lányt annál szélésebb annál "kulturáltabb skálán mozognak a pasik... Szóval ezt nem kell véresen komoylan gondolni... A nők is elöször megnézi ka pasinak jo segge van-e jo alakja van-e hogy öltözik...
Tehát lényegében ti is egy szük sklálát alkalmaztok elsö látásra és csak utána bontakoztatjátok ki a véleményeteket. Nem kell szigorunak lenni a másik nemhez (ez vonatkozik mindkét nemre) ne rojjuk fel egymásnak ilyen dolgokat, mert nem gondoljuk komolyan, csak ez az elsö gondolat ami eszünkbe jut. És ez nem intelligencia kérdése ez nem társaság kérdése... egész egyszerüen igy vagyunk emberek belőve.
Ne aggódj!
Kamaszkori sajátosság, amit még nem nőttek ki.
Majd 25-30 között kezdik el kinőni és utána tisztelettel beszélnek a hölgyekről.
Én soha nem beszélek tiszteletemül hölgyekkel, vagy hölgyekről.
Ha valaki nem tetszik valami miatt, akkor maximum annyit mondok: "Még jó, hogy nem nekem kell vele élnem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!