Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a szűz fiúk körében lenne igény ilyesmire?
A 8-assal maximálisan egyetértek.
A 9-esnek pedig azt üzenném,hogy legalább itt ne hazudjon már.Egyáltalán nem az kell a nőknek,hanem csak annyi,hogy jóképű legyen az illető,a többi teljesen mindegy.
Ez pedig genetikai adottság ki milyennek születik,tehát amiről nem is tehetek,azért vagyok elítélve,meg elküldve melegebb éghajlatra...pontosan ennyit tudnak a nők...:/
23/F
Ilyen ocsmány magatartással és nőkhöz való viszonyulással miért csodálkozol, hogy egy nőnek sem kellesz?
Egy nőgyülölő ne akarjon már szeretetet a nőktől!:/
21F
13-as.
Tudom,hogy az igazság fáj,de én azért nem fogok hazudni sajnálom. :)
Miért ne lehetnék nőgyűlölő,mikor tudod mit kaptam tőlük idáig életemben?
Megaláztak,kinevettek,elküldtek melegebb éghajlatra.Úgy,hogy én mindig mindenkivel kedves voltam,semmiféle bunkózás nem volt közelben sem,és kulturáltan szoktam beszélgetni mindenkivel...
Ne aggódj,én nem várok a nőktől már semmit,mert tudom mennyire beképzelt bunkók.Náluk csak az számít,hogy mennyire vagy helyes...
Szánlak
Már csak azért is, mert én sem vagyok helyes, mégis van nőm.. (nem, gazdag sem vagyok... )
A saját sikertelenségedet úgy értelmezed, hogy az egész női nem hibás...
Nem... elhiszem, hogy haragszol a nőkre, de felhívnám a figyelmed arra, hogy ami szerinted kedves vagy kultúrált az még nem biztos, hogy más szerint is az... sokszor hallottam már férfiaktól, hogy "mindent megadok neki" vagy "mindent megteszek érte", közben a lány szenved, mert a pasi észre sem veszi a lány igényeit... mindent megad, amiről azt hiszi, hogy a másiknak szüksége van... csak épp nem figyel a másikra, és itt dől az egész
Nem kell szánni,a valóság ez,ennyi.
Ebbe ne menjünk bele,mert valószínűleg nem igaz,és csak Te nem gondolod magad annak.Attól még a nők annak láthatnak...
Miért ki más lenne a hibás mégis?Kik aláztak meg,kik nevettek ki,kik küldtek el a búsba?
Nem mások,a nők.Ezért nyilván őket hibáztatom,hiszen ők tették ezeket velem.Azonban egy jó szót nem hallottam tőlük még soha az irányomban.Bármilyet...
A kedves viselkedés az,amikor normálisan,előzékenyen, odafigyelve a másikra, udvariasan viselkedsz és beszélsz a másikkal.
Amiről írsz kérlek,odáig én el sem tudok jutni.Tehát megdőlt amit írtál,mivel még csak beszélgetni sem akarnak velem,egy randiig nem jutottam el soha,mivel 2 mp alatt lekoptattak azért,mert nem vagyok helyes...
Innentől fogva hiába csinálok bármit.
ez akkor is csak a te valóságod.. meg még pár, GYK-n nyavalygóé..
én is elküldenélek, pedig én férfi vagyok.. csak egyszerűen ebből a pár kommentből is borzalmasan negatív, agyszipolyozó energiák áradnak.. persze, hogy elküldenek.. de nem azért mert nők! vagy szerinted a két X kromoszóma okolható a sikertelenségedért? hagyjuk már..
Más szemében a szálkát!
Az egész világ nem lehet hibás, hiszen működik! előtted is, most is és utánad is milliárdok fognak nőt találni maguk mellé! Még az olyan alacsony, sörhasú, aliglátó, szőrös palik is, mint én!
Eleve, akinek a célja a szüzesség elvesztése, annak fogalma sincs se a szexualitásról, se a kapcsolatokról, sem pedig az ellenkező nemről... elég rossz alapanyag egy boldog párkapcsolathoz, lássuk be:D
udvariasság és előzékenység.. szép és jó, de emberietlen... dizsiben ismerkedve gyakorlatilag hátrány az ilyesmi, és ha ekkora hangsúlyt fektetsz rá, erősen hajbókolás jelleget adhat az egésznek, az ilyet egyszerűen nem lehet komolyan venni:D
ismerkedésnél egy nő számára leginkább a határozottság és a "kedves nyomulás" számít... ha előre engeded egy ajtónál (ami egyébként szórakozóhelyen bunkóság, hisz ott a férfinak kell előre menni) azzal nem leszel szimpatikusabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!