Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hova mennétek holnap este a helyemben?
Holnap este 2 buliba is hivatalos vagyok es fogalmam nincs melyikbe menjek. Az egyik lehetosegem egy szorakozohely, ahol baratnom tartja a 20. szulinapjat, es oda megy az osszes baratnom is, a masik pedig egy hazibuli ahol haverom 18. szulinapja lesz...kb 35en leszunk ott es ismerek belole max 5ot...DE, ebbe a hazibuliba megy az a srac is akibe szerelmes vagyok..a srac kb 2-3 hete osszejott egy csajjal, engem ez kikeszitett elegge, nagyon jo lenne nekem bulizni egyet vele mert amugy iszonyat joban vagyunk nagyon sokat beszelunk minden nap stb...:D foleg ugy hogy a baratnoje nem jon a buliba...de ugye alig lesz ott par ismerosom... varnak ide is oda is...ti hova mennetek a helyemben?
18/L
inkább oda ahol a barátok barátnők vannak
egy jó buli és szülinapozás jobban feldob lelkileg mint egy olyan pasi miatt elmenni egy kevés ismerőssel rendelkező buliba akinek már összejött egy lány
a barátnődére.
a srácnak csaja van, szóval ez számomra egyértelmű.
hm csípd ki magad a fenébe :DD h az exed csak nézzen de már meg se érintsen :D és érezd jól magad a barátnőd szülinapján (Y)
inkább mint h valakit elszeress valakitől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!