Tinik! Melyik helyre mennétek a helyemben ma (holnap) (péntek este) bulizni?
Igazából 2 diszkóról van szó, de nem tudok dönteni. Előre jelzem, hogy aki csak ócsárolni szeretne, az inkább ne írjon!
Hozzátenném, hogy holnap délután kell suliba mennem, szóval fél 8ig bent leszek, és este 8 körül érek haza.
A lehetőségek:
1. más városban lévő szórakozóhely, buszozni kellene, de az a baj, hogy a busz fél 10kor indul, tehát kb 1 óra alatt el kellene teljesen készülődnöm (tusolás, sminkelés, ruhakiválasztás, felöltözés), és előtte nem mehetnék el barátnőhöz készülődni/ill. nem jöhetne hozzám barátnőm, boltba se lenne időm elmenni olcsóbban venni italt, tehát a helyszínen kellene fogyasztanom mindent, ami ugye jóval drágább (megjegyezném, nem szoktam minden bulin alkoholt inni, de most már 4 hete nem voltam szórakozni, suli már most kifáraszt, stb..szóval most már rám fér egy kiadós bulizás :)
Ez egy színvonalasabb disco, jobb zene lenne, viszont túl korán (kb 10kor) ott lennénk már, visszafelé a busz pedig fél4kor indul, az eleje és a vége pedig unalmas a bulinak, tehát unatkoznék is közben...(belépő 1000 ft)
2. Helybéli szórakozóhely, nem kisebb mint a másik, de holnap/ma éppen nem lesz semmi különös dj, és ezért ingyenes a belépés. Bent a központban pedig tudnánk előtte/közben/utána olcsóbban venni piát, ha nem tetszik a buli, akkor pedig csak sétálgathatunk a központban, vagy beülhetünk pizzázni...Ja, és persze mivel itt van, ezért nincs időhöz kötve, tehát akkor mehetünk haza, amikor mi szeretnénk. :)
Persze, még attól is függ, hogy a barátnőim mire "szavaznak", de kíváncsi vagyok, hogy ti melyiket választanátok!:)
Ne írjátok légyszives, hogy semelyiket, mindenképp mondjatok egyet a kettő közül.
én mindig is utáltam ha nem tudok akkor lelépni mikor akarok és haza menni ha unalmas
szal 2 hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!