Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőkben ennyi tartás nincs?
Figyelt kérdés
Miért kell a pasid szeme láttára szemezni a fiuval?
Unokabátyám hozta hozzánk a nőjét bemutatni, aki annyira bámúl, hogy már én szégyelltem magam.
És ugye mondanom sem kell, hogy a bátyám azóta is félti rám a nőjét...
Az én barátnőm is bámúl előttem másokat.
Mire jó ez?
2015. máj. 7. 01:19
11/16 Költőnő? válasza:
tisztességes ember (érted, lehet ffi v nő), korrekt és tisztességes a társával. Ez ennyire egyszerű.
Ha bki megengedi magának az ellenkezőjét, akkor az a kapcsolat olyan is.
12/16 BlackSword válasza:
Én meg hűséget fogadtam, nem vakságot...
13/16 anonim válasza:
Hát ha Szerinted ez a Férfiak részéről normális és semmi baj vele..... Elég nagy sheggarc vagy. Gratulálok, mindig csak a nőket kell megszólni. Ha egy férfi a fél városon átmegy az nagyon menő -.- de ha a nő megteszi ugyanezt akkor rib..ancnak van titulálva. Gratulálok
14/16 anonim válasza:
Nem szoktam párom mellett bámulni/szemezni, igaz akkor se ha nincs ott. Szerintem mindkét nemtő gáz ez a fajta viselkedés.
15/16 anonim válasza:
Fogalmam nincs,én nem szoktam feltűnően bámulni senkit.
16/16 anonim válasza:
# 12 azért az más, hogy megnézed, mert jól néz ki, mint hogy szemezel vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!