Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rosszindulatúak a pasik, ha egy lánynak vannak gondjai az ismerkedéssel/párkereséssel?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy feltesznek egy kérdést ezzel kapcsolatban és egyből jön, hogy "nem csak a leghelyessebeket kell észrevenni", meg "lenne udvarlód, csak nem akarod észrevenni, mert nem nézik elég jól", vagy csak a legegyszerűbb "túlválogatós vagy", hogy a "lejjebb kéne adni az igényeidből" szövegről már ne is beszéljünk. Miből fakad ez a előítéletes rosszindulat? Mit tettek az itteni lányok, hogy ez kapják "segítségként"?2015. máj. 6. 22:21
41/56 anonim válasza:
Ja az igények miatt nem találsz...akkor meg nem tudom miért nem érted, ha valaki erre azt válaszolja, hogy "lejjebb kéne adni az igényeidből".
42/56 A kérdező kommentje:
Nem az én igényeimről beszéltem, hanem hogy ti sem nagyon ismerkedtek fogatlan, büdös, zsíroshajú lányokkal, nem? Pedig lehet, hogy egyből lenne mindenkinek nője.
2015. máj. 6. 23:55
43/56 anonim válasza:
Ja szóval akkor minden pasi zsíroshajú büdösszájú? Na mindegy, az én környezetemben nem is ismerek nagyon olyan nőt akinek ne lenne párja, vagy ne találna magának, ha akarna, és ha szakít is, kis idő múlva úgyis összejön valakivel. Egy-két kivétel van, de azoknak meg inkább saját magukkal van problémája...szóval még mindig azt mondom, csak az a nő nem talál magának párt, aki nem akar, vagy extra igényei vannak. uff!
44/56 A kérdező kommentje:
Nem minden pasi zsíroshajú büdösszájú, de gondolom az ismerőseid sem ilyenekkel vannak, hanem valami alapján azért megválogatják kivel állnak össze, valamennyire igényesek ebben. (Jöjjön, hogy válogatós vagyok, kérlek!)
2015. máj. 7. 00:06
45/56 anonim válasza:
Hát de most komolyan mit vársz válasznak? Leírod, hogy válogatsz, meg vannak igényeid. Erre azt válaszolják a pasik, h biztos túl válogatós vagy és nagyok az igényeid, és ez neked nem tetszik.
Jó, akkor csak így tovább, legalább nem lesz pasid. Én feladom. Csókolom! :)
46/56 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenkinek vannak igényei, nyilván neked is. Ha nem lennének, akkor válogatás nélkül, bármelyik szembejövővel összeállnál. De nyilván egy gonosz dolog, hogy olyannal szeretnék lenni, akihez vonzódom és nem akarok senkit becsapni, hogy vele vagyok, miközben másra vágyom. Sz*r ember vagyok.
2015. máj. 7. 00:16
47/56 anonim válasza:
Nem vagy szar ember, de érdekes mód a nők 99,9 %-a talál magának párt, akkor Te miért nem? Vagy akkor ők igénytelenek? A hiba az ön készülékében van.
48/56 A kérdező kommentje:
Én szeretném megérteni, hogy mitől vagyok ennyire selejt, hogy nem kellek. Nem egyszer próbáltam itt segítséget kérni, folyamatosan csak kiosztást kaptam. Nyilván bennem van a hiba, csak így kifejezetten nehéz kijavítani...
2015. máj. 7. 00:23
49/56 anonim válasza:
Mondtam, hogy ha nincs mód nagyon ismerkedésre a környezetedben, rakd fel magad egy társkeresőre. Biztos lesz jelentkező. :)
50/56 anonim válasza:
"Én szeretném megérteni, hogy mitől vagyok ennyire selejt, hogy nem kellek."
Biztos vagyok benne, hogy van olyan, akinek kellenél, de egyszerűen elmentek egymás mellett. Szerintem nem érdemes megalkudnod, inkább arra fektetném a hangsúlyt a helyedben, hogy egyedül is jól érezd magad, mert az érződik rajtad, hogy görcsös vagy, és ez nem segít az ügyön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!