Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rosszindulatúak a pasik, ha egy lánynak vannak gondjai az ismerkedéssel/párkereséssel?
#8: "... a csaj pedig csak választ a számára alkalmas jelentkezőkből..."
Ezt múltkor egy csaj olyan ügyesen levezette, olyan ügyesen kimagyarázta nekem (tudod, azzal a pofátlan, idióta női logikával) - hogy valójában nem is ők választanak a rengeteg jelentkezőkből, hanem tulajdonképpen mi választunk, amikor odamegyünk hozzájuk -, hogy az agyamat majdnem elhajítottam. :D Komolyan van még pofájuk a csajoknak olyat állítani, hogy a férfiak választanak... :D
12: senki sem tilthatja meg senkinek, hogy jó nőhöz menjen oda. Ki máshoz menne oda az ember fia? Ami tetszik, az kimeríti a szép fogalmát. Nem fog értelmes ember odamenni egy 200 kilós tonnadonnához. :) Egyébként, ne légy demagóg, mert te sem veszel észre egy pocakos, csóró srácot. :) Másik, félreértetted a lényeget, amit mondtam: a tények mindig tapasztalatokat jelentenek, kézzel vagy nem kézzel foghatót, de tapasztalatot. Megtörtént dolgok = tények. Szóval ez nem légből kapott félmegoldás, hanem gyakori tapasztalat a srácok által.
Ne mondd már nekem azt, hogy csak a párkapcsolatban élő nőket veszem észre én is. :D:D:D Megannyi esetet tudnék felsorolni, amikor bámult a nő egy gázon, mint a szemét egy parkban padon ülve (ő is szemben), még jó, hogy nem mentem oda, mert 5 perc múlva meg jött a pasija. Ezt amúgy miért csináljátok ti nők? :/
Az kezdeményeznél nálam azt jeleni, hogy odajön, megszólít. Na, azt észreveszem, akár Brad Pitt, akár egy negyvenes kopaszodó sörpocakkal. De aki meg sem mozdul, azt hogy vegyem? Mert próbálkozásnak nagyon-nagyon kevés, tulajdonképpen nulla.
Hogy miért csinálta a nő, azt nem tudhatom, én nem szoktam ilyet. Miért gondoljátok, hogy minden nő ugyanúgy működik és gondolkodik? Nem valami ősi kódex szerint viselkedünk, hogy mindenre ugyanúgy reagáljunk.
Hát éppen ez a baj, hogy te csak vevő akarsz lenni, a srác meg az adó. Azaz te csak reagálsz, ahogy írod, és nem kezdeményezel kérdező. Mibe fájna neked odamenned, hogy eloszlasd a kételyeit a srácnak, hogy lenne-e esélye nálad, ha amúgy neked meg bejön? Véget ért már a lovagkor, a nő is tegyen a boldogságáért. Rohadtul önző dolog csak elvárni a kezdeményezést, aztán amikor szerencsétlen csóri a 40. elutasításon van túl, már meg sem próbálja.
Itt Szegeden tegnap láttam egy csávót, a pólójára rá volt nyomtatva, hogy Szabad ölelés, és ment oda a csajokhoz egy ártatlan ölelésre. Kb 10-ből 9 elküldte a halál f...ára. Miről beszélünk? :)
Kezdeményeznék szívesen én is, ha nem az lenne mindig, hogy valakit kinézek és 2 percen belül megjelenik mellette a barátnője. Mindig.
Az, hogy a nőknek csak válogatniuk kell, továbbra is egy buta állítás, meg az is, hogy csak ők választanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!