Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen rosszindulatúak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen rosszindulatúak a pasik, ha egy lánynak vannak gondjai az ismerkedéssel/párkereséssel?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy feltesznek egy kérdést ezzel kapcsolatban és egyből jön, hogy "nem csak a leghelyessebeket kell észrevenni", meg "lenne udvarlód, csak nem akarod észrevenni, mert nem nézik elég jól", vagy csak a legegyszerűbb "túlválogatós vagy", hogy a "lejjebb kéne adni az igényeidből" szövegről már ne is beszéljünk. Miből fakad ez a előítéletes rosszindulat? Mit tettek az itteni lányok, hogy ez kapják "segítségként"?
2015. máj. 6. 22:21
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
29. Ne legyél már buta, nyilván SAJÁT tapasztalat, aki az útjukba került. Vagy a kérdező is akkor minden férfit megkérdezett, hogy így gondolkodnak-e az ilyen lányokról? Ugyanúgy általánosít, látott itt pár ilyen választ, és akkor szerinte minden pasi így gonolja.
2015. máj. 6. 23:32
 32/56 anonim ***** válasza:
"aki egy kicsit is szimpatikus" A nő is ezt teszi... Csak épp nem vagy számára szimpi.
2015. máj. 6. 23:33
 33/56 A kérdező kommentje:

Az én tapasztalatom meg az, hogy minden lány csak addig kell a férfiaknak, míg nem akad jobb lehetőség. Akkor ezt kezelhetem én is tényként és minden férfi így viselkedik?

Az "egy kicsit is szimpatikus" az, hogy nem feltételezem, hogy elvágja a torkomat, ha alkalma adódik rá és nem az, akivel párkapcsolatot, később közös életet szeretnék. Szerintem.

2015. máj. 6. 23:34
 34/56 opened paradise ***** válasza:

"Kezdeményeznék szívesen én is, ha nem az lenne mindig, hogy valakit kinézek és 2 percen belül megjelenik mellette a barátnője. Mindig."

Ez de ismerős! :D

Vagy ha nem is a barátja,akkor feltűnik,hogy van egy lila folt a nyakán...

2015. máj. 6. 23:35
 35/56 anonim ***** válasza:
31: Persze bszdmeg mert 200 válaszból általában 5 segítő érkezik... Apropó ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...
2015. máj. 6. 23:35
 36/56 anonim ***** válasza:
Jó feladom, akkor ezennel csatlakozom azok táborához, akik azt mondják az ilyen nőre, "túlválogatós vagy". :D
2015. máj. 6. 23:37
 37/56 anonim ***** válasza:
93%

Az én tapasztalatom meg az, hogy minden lány csak addig kell a férfiaknak, míg nem akad jobb lehetőség. Akkor ezt kezelhetem én is tényként és minden férfi így viselkedik?

Akkor felteszem a kérdést most én is, ha már te megvádoltál engem, hogy milyen nőknél ismerkedek. Te milyen férfiakkal voltál eddig, ha ennyire kiábrándult világnézeted van huszonévesen? Ez gáz. Bár nem is mondtam, hogy személyesen én ilyen gyökkettő nőknél ismerkedek, hiszen jobban ismerem magamat, és megkímélem a tirpák nőktől, ha tudni szeretnéd, ismeretségi körömből merítettem példákat. :)

Szóval én leléptem a topicból, a kérdező tipikus nő, a fától nem látja az erdőt, de azért sátrazna benne...na jóccakát itt.

2015. máj. 6. 23:39
 38/56 anonim ***** válasza:
12%

"Apropó ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.."

Köszönöm, hogy megerősítesz, szóval ha a kérdező kisasszony nem tud felszedni még egy nyamvadt pasit se az 1 millióból, attól még nem a férfiak a hülyék...

2015. máj. 6. 23:40
 39/56 anonim ***** válasza:
7%
38: Szánalmas...
2015. máj. 6. 23:44
 40/56 A kérdező kommentje:

Én nem vádoltam meg senkit, csak kérdeztem és azt sem mondtam, hogy ezt gondolom minden férfiról, pedig a ti logikátok alapján lehetne.

38: 1 millióból 1 még bőven menne is, csak az a fránya vonzalom, meg a lelkiismeretfurdalás, hogy nem akarom becsapni... Bármelyik férfinak menne amúgy, hogy egyetlen nőt felszedjen, csak ugye az igények...

2015. máj. 6. 23:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!