Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek?
Elég fiatal vagyok es teherbe estem. (Nem múltam el 18) Nagyobb gond hogy nem tudom ki az apa. Hogy mondjam el a szüleimnek? (Nem jött meg es a terhességi teszt is azt muttata)
TULFIATAL/l
Szerintem nem mindegy..nem hinném jó lenne 14-15 évesen anyának lenni..
Lenne kis mondanivalóm, de inkább hagyjuk is, te dolgod..
Előfordult már a történelemben, hogy valaki 14 évesen teherbe esett. Óriási felelőtlenség, de tanulsz belőle egy életre.
A szüleidnek pedig mondd el. Ez nem játék.
Csak úgy mellékesen érdekelne, hogy estél teherbe, ha nem tudod, kitől? Hányan mentek rajtad végig? Én is 14 évesen veszítettem el, de aztá még 3 évig együtt voltunk.
Többiek, kérlek ne bántsátok a kérdezőt, lesz neki most épp elég baja.
Ha nem akarsz még jobban kiszúrni magaddal, sürgősen ülj le a szüleiddel. Egyáltalán mit akarsz a kicsivel? Mert most már félig-meddig anyuka vagy, és egy felelősségteljes szülő nem magára, hanem a gyerekre gondol. De neked ez talán még túl korai...
Az biztos, hogy ha segítséget akarsz, azt először kérni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!