Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Elég fiatal vagyok es teherbe estem. (Nem múltam el 18) Nagyobb gond hogy nem tudom ki az apa. Hogy mondjam el a szüleimnek? (Nem jött meg es a terhességi teszt is azt muttata)

TULFIATAL/l

2015. máj. 5. 00:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mindenképp megtudják. Mondd el minél előbb! Fizessék ki neked meg jöjjön meg az eszed
2015. máj. 5. 00:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen esélyed a szüleid. Nem fognak megdicsérni érte, de ez van, néha megtörténnek ilyenek, de azért a szüleid, mert támoagnatk jóban rosszban (jó esetben). Szard le a többi ócsárolót, hibázni mindenkinek szabad, más kérdés, hogy nem mindenki tanul a hibákból.
2015. máj. 5. 00:47
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mindegy..nem hinném jó lenne 14-15 évesen anyának lenni..

Lenne kis mondanivalóm, de inkább hagyjuk is, te dolgod..

2015. máj. 5. 00:50
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
Én azt javasolnám,hogy először csak a terhességet mond el a szüleidnek.Később ráérsz beadagolni nekik a teljes történetet.Minél hamarabb cselekedj!Nehogy késő legyen!
2015. máj. 5. 01:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Dobjunk össze a lánynak egy sterilizációs műtétre az emberi nem érdekében
2015. máj. 5. 01:01
 16/20 anonim ***** válasza:

Előfordult már a történelemben, hogy valaki 14 évesen teherbe esett. Óriási felelőtlenség, de tanulsz belőle egy életre.

A szüleidnek pedig mondd el. Ez nem játék.

2015. máj. 5. 01:28
 17/20 anonim ***** válasza:
szüleid biztos örülni fognak, hogy helyetted fogják nevelni! Remélem sose lesz ilyen hülye gyerekem!
2015. máj. 5. 03:05
 18/20 anonim válasza:
Tapasztaltomból írok,hogy javaslom gyorsan mondj el szüleidnek különben késő lesz. Mert előbb utóbb tudni fogják. Jobb mielőbb mint végén rosszabb lesz
2015. máj. 5. 06:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Csak úgy mellékesen érdekelne, hogy estél teherbe, ha nem tudod, kitől? Hányan mentek rajtad végig? Én is 14 évesen veszítettem el, de aztá még 3 évig együtt voltunk.

Többiek, kérlek ne bántsátok a kérdezőt, lesz neki most épp elég baja.

Ha nem akarsz még jobban kiszúrni magaddal, sürgősen ülj le a szüleiddel. Egyáltalán mit akarsz a kicsivel? Mert most már félig-meddig anyuka vagy, és egy felelősségteljes szülő nem magára, hanem a gyerekre gondol. De neked ez talán még túl korai...

Az biztos, hogy ha segítséget akarsz, azt először kérni kell.

2015. máj. 5. 07:22
 20/20 anonim válasza:
nah mi lett?:D
2015. nov. 12. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!