Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam a szüleimnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam a szüleimnek, hogy randim lesz?

Figyelt kérdés
Elmúltam 18,5 éves, de még soha nem randiztam. Van egy aranyos fiú, ismerem már jóideje. Elhívott mozizni, de másik városban lakik, ahova kocsival kellene mennem. Van kocsim, már ott is voltam vele egyedül, de igazából azt szeretik, ha itthon vagyok, ki sem mozdulok egész nap a házból. Jól tanulok, komoly terveim vannak (egyetem), meg nem is mellőzném a fiú miatt a tanulást. Csak attól félek, hogy veszekedés lesz belőle, hogy mit képzelek, randizom egy fiúval vagy ilyesmi, mert a tesóimnak még sosem volt barátnőjük, pedig egyikük idősebb nálam. Nem akarok lefeküdni vele, csak szimpla találka lenne nyilvánosan. 22 éves a fiú.
2015. jan. 14. 19:17
 1/4 viktorvarga ***** válasza:
nem kell mindenről beszámolni...kihagyhatod a gyereket a beszámolódból
2015. jan. 14. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze ahhoz bárkinek is hogy te 18 év fölött kivel, mikor és hol találkozol?

Menny csak el hátha még össze is jöttök.

2015. jan. 14. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de ha képtelen vagy 18 évesen korodnak megfelelően éretten viselkedni, akkor ne csodálkozz, hogy a szüleid nem örülnek, ha bárhová eljárkálsz. Szépen megmondod, hogy elmész, majd jössz x idő múlva. Ha megkérdezik, hova mész, elmondod, hogy találkozol egy ismerősöddel. Ennél többet nem kötelességed elmondani nekik, ők meg nem tilthatják meg, hogy oda menj, ahova akarsz. Ha ilyen kis betoji nyuszi maradsz, akkor örökre itt ragadsz közöttük, és 30 éves korodban is ők fogják szabályozni, mikor mehetsz és hová...
2015. jan. 14. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak szólok, hogy a szüleid betegesen ragaszkodnak hozzád, és valószínűleg még 30 évesen sem akarnak majd elengedni sehova.

Szépen meséld el nekik, hogy megismertél egy fiút, és moziba mész vele.

Ha féltenek, akkor viszont azt javasolnám, hogy a ti városotokban menjetek moziba.

Meghívhatod a fiút is látogatóba, a szüleidhez - természetesen úgy, hogy otthon is vannak. Ha megismerkednek, biztos szívesebben elengednek majd.

(Azért a fiúnak meséld el a helyzetet előtte.)

2015. jan. 14. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!