Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok hűséges lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok hűséges lenni a páromhoz. És ez belülről emészt fel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, 1,5 éve.

Amit rólam tudni kell: nagyon sokáig egyáltalán nem keltettem fel a lányok érdeklődését, ezért elég erősen belém szorult egy tüske, ami a női nemmel való kapcsolatomat befolyásolja.

Az átlaghoz képest egész jó fizetésem van, és a magányosan eltöltött húszas éveim alatt a sport az életmódom része lett. Így nem panaszkodhatok.

Mostanában időnként észrevesznek a nők, mint Férfit. Így volt ez tegnap este is egy szórakozóhelyen, ahová a barátaimmal ültem be.

Egyszerűen nem tudom az ilyen alkalmakat visszautasítani, mert a korábbi keserű tapasztalatok miatt úgy érzem, hogy a párom se utasítaná vissza hasonló helyzetben.

De néha megfogalmazódik bennem: mi van, ha ő tényleg hűséges? Ha ő tényleg egy kivétel? Ha ő tényleg az 1%-ba tartozik és nem olyan, mint a többi nő?

Ilyenkor bűntudatot érzek. Mikor a bűntudat elmúlik, és újra lehetőségem nyílik egy kalandra megint élek vele. Ez ismét bűntudathoz vezet.

1,5 év alatt ez volt az 5. ilyen eset.

Tanácstalan vagyok.

Ez egy anonim fórum, ezért pakoltam ide ki mindent. Itt nem kell szégyenkeznem.

2015. máj. 3. 18:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűsítve:Mivel te sokáig nem kellettél a nőknek,úgy gondolod,hogy bennük van a hiba,ezért érzed magad feljogosítva,hogy félrekefélj!Te tipikusan az az ember vagy,aki hülyén,és egyedül fog meghalni.
2015. máj. 3. 18:14
 12/17 A kérdező kommentje:

9-es: igazad van.

de azon kívül, hogy szerinted szakítanom kéne vele, mit tehetnék, amivel magamon segítek?

2015. máj. 3. 18:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Az udvarlás már elveszítette a jelentőségét."

Ez nem igaz. Azok akik rád-buknak, lecsapnak rád, mint tyúk a takonyra, a szórakozóhelyen: szimplán lotyók.

Azért még nem tartunk ott, hogy a minden nő az. Csak rossz körökben mozogsz.

2015. máj. 3. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy pszichológust felkeresni, de villámgyorsan. Nagyon komoly önértékelési gondjaid vannak.
2015. máj. 3. 18:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Drágám,ne haragudj,de mivel te vagy az első,úgy érzem,ki kell élnem magam és másokkal is kipróbálni.Nyitott kapcsolatról lehet szó,vagy ennek vége?"

Inkább legyél egyenes,mint a háta mögött csald meg!

2015. máj. 3. 18:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Legyél őszinte önmagadhoz és a párodhoz is, és fordulj pszichológushoz, mert ez az állapot nem normális, ez ugyanolyan függőség, mint másnál mondjuk az alkohol, és egyáltalán nem tisztességes, amit csinálsz. Ha én lennék a párod, és megtudnám, először is pszichológushoz zavarnálak, meg megkérnélek, hogy egy darabig ne keress.
2015. máj. 3. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de neked nagyon torz képed van a nőkről... Nem hűségesek, nem kell udvarolni, stb. Kérlek, ne azokból indulj ki, akikkel lefeküdtél, mert azok nem Férfit láttak benned, hanem pasit. Ne áltasd magad. A kettő között elég nagy különbség van.

A pasi viszonylag vonzó, normális az öltözködése, és van kisugárzása. Egyesek szerint pénztárcája is. Ha kicsit ittunk, akkor ezek még fokozódik. A pasinak nem érdekelnek a gondolatai, csak az, hogy egyszer jó legyen vele az ágyban.

A Férfi vonzó, jól öltözik, van kisugárzása, és emellett értékes gondolatai, boldogító mosolya, remek humora, és még ezer más tulajdonsága, és nem csak az ágyban óhajtunk vele időt eltölteni.

Ez az összehasonlítás a nőkre is érvényes. Nem Nőkkel találkoztál..

Most nem az egódat akarom földbe döngölni, csak rávilágítani arra, hogy valami nagyon nincs rendben. Vagy az éjszakák, vagy a párkapcsolat.. Harmatgyenge lábakon áll, hogy a párod úgyis biztos megcsal.. Láttad? Tudod? Kérdezz rá, bizonyítsd, aztán majd utána lehet mártírkodni.. De lehet, hogy azóta hűséges, mióta együtt vagytok.. Ezesetben oltári nagy szemétség, amit csinálsz, és tényleg szükséged lenne egy pszichológusra, aki segít.

2 éve élek párkapcsolatban, egy Férfivel, és nem mondom, hogy azóta nem próbálkoztak vagy nem láttam vonzó embereket, de tudok nemet mondani, mert van, aki fontosabb. 22/N

2015. máj. 3. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!