Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valóban egy jellemző női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban egy jellemző női viselkedésforma lenne? Miért ez a taktika? Where's the dignity?

Figyelt kérdés

Ezt a jelenséget figyeltem meg: Még kint sincsenek az előző kapcsolatukból (amiben még benne vannak) - de máris fűzik a következő áldozatot - és mivel nők, nincs nehéz dolguk.

Mondá vala egykor a Dopeman

"Te is tudod bro, hogy tisztára majmok.

Na nem alázásból csak egy hasonlatot mondok.

Addig el nem eresztik a régi ágat,

Amíg újat nem találnak, amibe belekapaszkodnak" (Na jó ez Kicsi Dope versszaka volt)

Hihetetlen az a - nem is tudom milyen szó illik erre leginkább - közöny és érzelemmentesség amivel 2 perc alatt tovább tudnak lépni. Sokan már akkor kezdik az újat kiépíteni mikor az előző még megvan - csak hogy rögtön oda kapitulálhassanak. És aztán még ők is vannak beállítva rendeseknek, érzékenyeknek, kedvesebbeknek stb. - Holott mindjárt lentebb írok erről.

Mit láttam én ebből? Fórumtársak, levelezőtársak, haverok, ex-osztyátársak... Mindenhol ez van. A csaj már akkor továbblép mikor még együtt vannak, de a srácok nem. Volt aki rászokott a cigarettára kis híján emiatt (alig tudtuk lebeszélni róla), másik alkesz lett, megint más öngyilkos is lett. A csajok meg? Már másnap más ágyában bohóckodtak. A taktikájuk, hogy az első "rosszabb lépésnél" máris mennek a következőhöz és mire kihajítják az előzőt, máris van következő.

Lehetne mondani, hogy csinálják ezt a srácok is. Nade! Egy csajnak ilyen téren sokkal könnyebb dolga van. Bármikor találhat magának bárkit hosszabb távra is. Fordítva viszont nem, sőt hajlok rá, nem is tennék meg. Eljutottunk oda, ami a réginek pont a fordítottja. A nők hagyják el a srácokat és a srácok sírják tele a párnájukat - érzelemvilágban teljes a szerepcsere. Régen ez volt: a csávó már kapcsolatában keres egy másik csajt és kidobja azt akivel addig volt, a csaj összeomlik. Ma: a csaj teszi ezt és a srác omlik össze. Ott tartunk hogy már a bunkóbb, keményebb srácokat is összetörik. Ők meg csak röhögnek és bármikor bárkit összezedhetnek, így egy kapcsolatban ők irányíthatnak, mert tudják hogy nem veszíthetnek semmit, míg a srácok igen.

What a mess. Where's the dignity?

#friend zone #gusztustalan taktika #talonban tartás #erről elfelejtettem szólni
2015. máj. 2. 10:09
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

És lehet azok a srácok akik ezt csinálták ugyanígy jártak egy csajjal még korábban. Ez akkor egy öngerjesztő folyamat és egyre csak rosszabb lesz!

2015. máj. 2. 10:36
 12/48 anonim ***** válasza:
15%

Hé-hé-hé! 2-dik vagyok!

Reagálnék arra, ami eléggé bökte a szemem!

Így van, mindenkinek joga van kilépni onnan, ahol van! Tényleg! DE NEM ÍGY!

Szakításkor meg már nem csak maga a szakítás esik ilyenkor rosszul, hanem az, hogy még fel is szarvaztak és ilyen hülyének néztek! Dühítő!

Aztán meg vagytok lepődve, hogy sok nőt megöl a (ex)barátja? Hmmm? Javarészt az ilyenkor felhúzott férfiúk ráébrednek, mi lett velük! Szívesen elveszélgetnék a gyilkosokkal, miért és hogyan történt a szakítás...

Jah és a hápogóknak: írtam, hogy JAVARÉSZT!

2015. máj. 2. 10:53
 13/48 anonim ***** válasza:
47%
Az a probléma, hogy a pіnának hatalma van. Egyesekre ránő, és a tulajdonosa ennek a kiváltságnak köszönhetően bármit megtehet. Egy pіna felruházza gazdáját a legmocskosabb, leggátlástalanabb tulajdonságokkal.
2015. máj. 2. 10:56
 14/48 anonim ***** válasza:
Erre csak annyit tudok neked írni,hogy volt egy pasim,már az elején beleszerettem.Egyik nap még az ágyamban feküdt mellettem,másik nap már mással kezdett ki,úgy,hogy én is lássam.Azóta is úgy csinálja a dolgait,hogy tudjak róla,a szemem előtt zajlik,az egyik barátnőmre hajt,és szinte naponta szemtanúja vagyok annak,mi zajlik körülöttem.Sajnos sokszor kell látnom és tudnom róla.Sajnos ő még jobban beletipor a földbe,mint eddig.Én nyolc hónapja nem bírok továbblépni,azóta sem volt senkim.Ő meg megforgatja bennem a kést.Nyilván mert szemét nő vagyok,aki tud szeretni.
2015. máj. 2. 10:57
 15/48 anonim ***** válasza:
96%

Nem a (volt) barátnőd felel a lelki nyugalmadért, nem tartozik neked azzal, hogy 4 hónapig magányosan búslakodjon, hogy lásd, hogy milyen rosszul esett neki is.

Akkor és úgy szakít, amikor és ahogy akar. Onnantól békén hagyod!

2015. máj. 2. 10:58
 16/48 A kérdező kommentje:

Merem állítani te vagy az egyik utolsó a normális nők világában. És pont veled csinálják ezt... Szemétség.

Lehet úgy van, hogy mindig a jók b***ak rá. És a genyák nyernek.

2015. máj. 2. 10:59
 17/48 A kérdező kommentje:

Egy tökéletes példája az új világ érzéketlenjeinek.

2015. máj. 2. 11:00
 18/48 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ne lepődj meg ezen!!! Mit gondolsz? Szerinted férfi írta? :DDDDDD
2015. máj. 2. 11:02
 19/48 anonim ***** válasza:
81%

Nem ettől leszel érzelmes, hogy meggyilkolod a csajt, mert már nem szeret. Édesistenem, mi a faszom van veletek? (12. és aki felszavazta)

Magaddal foglalkozz, hogy észrevedd legközelebb a jeleket, hogy már csak megszokásból van veled.

22/F

2015. máj. 2. 11:07
 20/48 anonim ***** válasza:
Onnantól és úgy szakít,ahogy ő akar,onnantól békén hagyod és kuss,hát persze.Mindenki csak egy marionettbábu lenne a sztoriban?Én nem így gondolom nőként.Nagyon nem korrekt ez a hozzáállás szerintem.Megjártam a poklot,így tudom,milyen szar érzés.A 14-es válaszoló vagyok.
2015. máj. 2. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!